Neler Yeni

Ronaldo fenere gelir mi?

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Ronaldo şu aralar aşırı mental çöküş içinde gibi görünüyor. Çocuğunu kaybetmesi falan işi kötü etkiledi. Takımında yedek kulübesine alındı herkes ona sırt çevirdi. Peki bir ihtimal fenere gelir mi merak ediyorum. Jorge Jesus ile tanışıyorlar. Adam daha 37 yaşında. EYT'den faydalanması için 50'ye gelmesi gerek. Yani emekli olacağını düşünmüyorum.
Yahu linçlemeyin kardeşim Jesus ile ilişkisi var diye merak ettim hayır çoğu yerde ironi yaparım da futboldan da pek anlamam yani. Ğ

Son düzenleme:

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Jorge ile Ronaldo Süper Ligi darma duman eder ama neyse sen valencian ile yoluna devam et.
Hocam Valencia konusunun ironi olduğunu anlayamamışsınız bende gelmesini isterim ama son zamanlarda Türkiyeye gelen tüm yıldızlarda aynı sorunu yaşadık böyle bir sorunu dünya yıldızı bir futbolcuda yaşamak hem Fenerbahçe için hem Türkiye Ligi için sorun teşkil edecektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen kanka bende herobrineye inanıyorum
Bu gerçek zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Ronaldo şu aralar aşırı mental çöküş içinde gibi görünüyor. Çocuğunu kaybetmesi falan işi kötü etkiledi. Takımında yedek kulübesine alındı herkes ona sırt çevirdi. Peki bir ihtimal fenere gelir mi merak ediyorum. Jorge Jesus ile tanışıyorlar. Adam daha 37 yaşında. EYT'den faydalanması için 50'ye gelmesi gerek. Yani emekli olacağını düşünmüyorum.
Gelmez

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
Bal ligine bile gelir ama fenere gelmez:D

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
.
gelir kanka niye gelmesin (!)

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Çakma Ronaldo gelebilir ama . Aynı ona benziyor .

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,469
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hocam Valencia konusunun ironi olduğunu anlayamamışsınız bende gelmesini isterim ama son zamanlarda Türkiyeye gelen tüm yıldızlarda aynı sorunu yaşadık böyle bir sorunu dünya yıldızı bir futbolcuda yaşamak hem Fenerbahçe için hem Türkiye Ligi için sorun teşkil edecektir
Ronaldo'nun yatmaya geleceğini sanmıyorum kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

PP h.o Ronaldo h.o

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Türk takımlarının içinde gelmesi en muhtemel takım Fenerbahçe ama en muhtemel takım olan Fenerbahçe ye gelme olasılığı %5

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,469
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Evin oğlu mesut içinde aynı şeyi düşünüyorduk
Ben Mesut'u Jorge ile izlemek istiyordum. Bir çok futbolcumuz Jorge ile futbola döndü Mesut'da Jorge ile futbola dönebilirdi. Mesut geldiğinden bu yana bir çok TD ile oynadı ve hiçbiri de doğru verimi alamadı, Jorge'nin o verimi alacağını düşünüyordum fakat Mesut takımdan ayrıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,876
Üyeler
165,742
Son üye
Emir Talha Şirin
Top Bottom