roomer g switch vs cheryy mx red switch

tamer

80+
Reaksiyon skoru
101
klavye almayı düşünüyorum ya logitechten g413,g512,g513 yada corsair k68 rgb veya k70 yani bütçe maks 800 hangsini almam daha mantıklı olur ses önemli
sadece csgo ve ets2 oynuyacağım
birde hangisinin hissi blue switche daha çok benziyor

klavye almayı düşünüyorum ya logitechten g413,g512,g513 yada corsair k68 RGB veya k70 yani bütçe maks 800 hangsini almam daha mantıklı olur ses önemli
Blue switch gibi hissiyat istiyorsan brown bak sesli olmasını istiyorsan white switch bak sessiz hisli olacaksa dediğim gibi brown.

hissiyatı blueya benzesin sesi rede
O zaman arkadaşın da dediği gibi brown switch en iyisi logitech switch bakmanıza gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hissiyatı blueya benzesin sesi rede

bu bütçede önerebileceğin brown switch var mı alienware dışında
Brown switch bulmak çok zor red switch alın daha iyi olur çok yumuşak tuşları ve çok sessiz blue cidden sesli kullanıyorum çünkü ama kulaklıkla rahatsız etmiyor

klavye almayı düşünüyorum ya logitechten g413,g512,g513 yada corsair k68 RGB veya k70 yani bütçe maks 800 hangsini almam daha mantıklı olur ses önemli
cherry mx

Cherry Mx daha iyi

hocam önerin için teşşekkürlerde 800 bütçe vardı normal fiyatı 2k olan klavye öneriyosun canım çekiyo ama olmaz ki böyle

başka önerisi olan varsa bütçe içindeki önerilere açığım
çok fazla brown switch seçeneği yok zaten :) ayrı bir konu açabilirsin.

hocam önerin için teşşekkürlerde 800 bütçe vardı normal fiyatı 2k olan klavye öneriyosun canım çekiyo ama olmaz ki böyle

başka önerisi olan varsa bütçe içindeki önerilere açığım
Aceleniz yoksa kara cuma indirimlerini bekleyin k95 1000 liraya veya altına düşebilir. Brown olup türkiyede olan en kaliteli ve en iyi klavye o.

Aceleniz yoksa kara cuma indirimlerini bekleyin k95 1000 liraya veya altına düşebilir. Brown olup türkiyede olan en kaliteli ve en iyi klavye o.
büyük ihitmal kara cumayı bekliyeceğim zaten ama o zamana kadar kur iyice uçarsa diye korkuyorum

speed switch nasıl bu arada bilgisi olan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,942
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri