rotring 300 mü 500 mü

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,647
merhaba bende pensan my iq vardı fakat ucundaki uç tutan kauçuk gitmiş heralde kalemi açtığımda ucu tutmuyor ondan kalem bakıyordum rotring serisini gördüm amazonda bendede 40tl indirim var rotring 300 80tlye geliyor 500ise 180tl sizce aradaki farka değer mi yksye hazırlanıyorum ders çalışmak için alıcam günde 9saat felan kullanıcam yani en az

500 almak yerine 2 tane rotring 300 almak bence daha mantıklı hocam

rotring 500 çok ağır diyorlar, çizim için alın diyorlar. Sırf o yüzden rotring 500 yerine Rotring rapid 07 aldım. Kendim birkaç ekleme yaptım kaleme, rahat bir şekilde kullanıyorum, dün 3 sayfa yazı yazdım rahatlık olarak hiç sıkıntı çıkarmadı. Ayrıca spor salonunun 2. katından düştü bir şey olmadı.

rotring 500 çok ağır diyorlar, çizim için alın diyorlar. Sırf o yüzden rotring 500 yerine Rotring rapid 07 aldım. Kendim birkaç ekleme yaptım kaleme, rahat bir şekilde kullanıyorum, dün 3 sayfa yazı yazdım rahatlık olarak hiç sıkıntı çıkarmadı. Ayrıca spor salonunun 2. katından düştü bir şey olmadı.
Bilemedim hocam ya 300u düşünme sebeblerinden biride dış görünüşü bende bide pensan my iq var aynısı gibi duruyor rapid ile ondan çokta yaklasasim yok o kaleme de

Ağırlıklarını göz önünde bulundurularak al

Hem 300'ü Hem 500'ü deneyimledim ve șuan Scrikss Graph x kullanıyorum.Öncelikle söyleyeyim bana göre 500 abartı ağır olmasa da ağır sevmiyorsan pek iyi değildir ve 300 de çok hafif.Yani bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama 300 ün abartı bir hafifliği var elinde olduğunu unutuyorsun.500 gerçekten çok iyi bir kalem fakat ucu içine girmiyor.Dikleme düșürürsen kalemi problem.300 giriyor muydu hatırlamıyorum.Beyaz kalem tutkum vardı onun için scrikss aldım ben ucu da içine giriyor problem olmuyor ağırlığıda var.Ortasını buldum ben.

Biri bozulunca diğerini kullanırsın hocam
Bozulmuyor o kalem anasını ağlattım ben 5 yıldır kullanıyom ucu yamuldu elimle hemen hemen düzelttim sorunsuz çalışıyor maşallahı var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

500 al boşver 300 ü alışırsın grap x falan alma çok ağır kalem 500 kimisine göre ağır geliyor ama alışıbilecek bir ağırlıkta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,486
Üyeler
195,371
Son üye
alpbaba18
Geri