Mantıklı kablo tutucu yapmaya bilirsin zamanla atıyor zatenModem yan odada ve kablo kirliliği olmaması için kablo çekemiyorum. Masaüstü kullanıyorum aslında abim için soruyorum. Usb wifi şeysi aldık ama dehşet ping yapıyor. Odama router alsam ondan ethernetle bilgisayara bağlasam olur mu
Duvardaki fiber kablosu kopmuşModemi kendi odanıza getirmeme sebebini öğrenebilir miyim? Fiber kablosu o odada falan mı?
Peki ping nasıl olurMantıklı kablo tutucu yapmaya bilirsin zamanla atıyor zaten
ping router ve internet sağlayıcısına bağlı eğer 3 4 metreden fazla yoksa modemle arasında ping açık kapılar ile 1-2 oynarDuvardaki fiber kablosu kopmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki ping nasıl olur
Biri indirme yaparsa düşer bufferbloatmıydı onu deneyebilirsin router destekliyorsaDuvardaki fiber kablosu kopmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki ping nasıl olur
Tabi ben 50mt aldım kabloyu 1 2 oynuyo hız bakımındanBiri indirme yaparsa düşer bufferbloatmıydı onu deneyebilirsin router destekliyorsa
Kanka 1 duvar var o duvarsa benim odam tarafında direkt priz var, prizden modem arası 7m falan engel yok ama sadece 1 duvar varping router ve internet sağlayıcısına bağlı eğer 3 4 metreden fazla yoksa modemle arasında ping açık kapılar ile 1-2 oynar
Hayır router wifi ile modeme, kablo ile bilgisayara
duvardan kablotutucularla temiz bi şekilde ethernet dolaştırsan, bazı ethernet kabloları oval yuvarlak değil de düz yayvan, kuzenim evin içinden 15 metre kablo çekti üst kattaki kendi odasınaHayır router wifi ile modeme, kablo ile bilgisayara
Yeni kablo çekerek.Duvardaki kabloyu nasıl düzeltiriz peki arkadaşlar içindeki kabloyu