ROUTER+ETHERNET KULLANMALI MIYIM

seihanu

80+
Reaksiyon skoru
98
Modem yan odada ve kablo kirliliği olmaması için kablo çekemiyorum. Masaüstü kullanıyorum aslında abim için soruyorum. Usb wifi şeysi aldık ama dehşet ping yapıyor. Odama router alsam ondan ethernetle bilgisayara bağlasam olur mu

Modemi kendi odanıza getirmeme sebebini öğrenebilir miyim? Fiber kablosu o odada falan mı?

Modem yan odada ve kablo kirliliği olmaması için kablo çekemiyorum. Masaüstü kullanıyorum aslında abim için soruyorum. Usb wifi şeysi aldık ama dehşet ping yapıyor. Odama router alsam ondan ethernetle bilgisayara bağlasam olur mu
Mantıklı kablo tutucu yapmaya bilirsin zamanla atıyor zaten

Duvardaki fiber kablosu kopmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki ping nasıl olur
ping router ve internet sağlayıcısına bağlı eğer 3 4 metreden fazla yoksa modemle arasında ping açık kapılar ile 1-2 oynar

Duvardaki fiber kablosu kopmuş

Peki ping nasıl olur
Biri indirme yaparsa düşer bufferbloatmıydı onu deneyebilirsin router destekliyorsa

Biri indirme yaparsa düşer bufferbloatmıydı onu deneyebilirsin router destekliyorsa
Tabi ben 50mt aldım kabloyu 1 2 oynuyo hız bakımından

ping router ve internet sağlayıcısına bağlı eğer 3 4 metreden fazla yoksa modemle arasında ping açık kapılar ile 1-2 oynar
Kanka 1 duvar var o duvarsa benim odam tarafında direkt priz var, prizden modem arası 7m falan engel yok ama sadece 1 duvar var

Anlamadım routeri kablo ile modeme bağlayacaksın sonrada routeri kabloyla pcye bağlayacaksın değil mi

Ping artar ama asıl sorun ping arada 150-200 olur bu senaryoda. Hem çoğu router kablosuz bağlanmıyor modeme ona dikkat ederek al wısp olanları alman gerek sanırım
Hayır router wifi ile modeme, kablo ile bilgisayara

Hayır router wifi ile modeme, kablo ile bilgisayara
duvardan kablotutucularla temiz bi şekilde ethernet dolaştırsan, bazı ethernet kabloları oval yuvarlak değil de düz yayvan, kuzenim evin içinden 15 metre kablo çekti üst kattaki kendi odasına 🤣

bundan döşedi baya temiz oldu dikkat çekmiyor çok

Duvardaki kabloyu nasıl düzeltiriz peki arkadaşlar içindeki kabloyu

Geri