DonanımAlwonzo
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
rtx 2060 12gb yeni bi kart ve dlss ile amd tokatlıyor ve rx 6600 de wattman hatası var sizce hangisini alıyım
RX 6600 daha performanslı ancak RX 6600 alırsan, sana kesin hata yaşamazsın, şu olmaz, bu olmaz diyemem. Sadece RX 6600 > RTX 2060 diyebilirim. Yeni RTX 2060 12 GB modeli 7.000 TL altında bulunursa yine değerlendirilebilinir.rtx 2060 12gb yeni bi kart ve dlss ile amd tokatlıyor ve rx 6600 de wattman hatası var sizce hangisini alıyım
ray tracing acınca amd çöp gibi bişi oluyo ama 2060 dlss ile beraber fps yukarda tutuyor ben tek sefer kart alacagım ve hatasız bi kart istiyorum rtx 2060 12gb yeni bi kart 6 gb ını zaten almam eski 12gb yeni diye alıyorumRX 6600 daha performanslı ancak RX 6600 alırsan, sana kesin hata yaşamazsın, şu olmaz, bu olmaz diyemem. Sadece RX 6600 > RTX 2060 diyebilirim. Yeni RTX 2060 12 GB modeli 7.000 TL altında bulunursa yine değerlendirilebilinir.
2060 12GB parasına 6600XT dolu zaten rakip bile değiller. Ayrıca FSR 2.0 da yolda.ray tracing acınca amd çöp gibi bişi oluyo ama 2060 dlss ile beraber fps yukarda tutuyor ben tek sefer kart alacagım ve hatasız bi kart istiyorum rtx 2060 12gb yeni bi kart 6 gb ını zaten almam eski 12gb yeni diye alıyorum
dostum sen beni anlamıyorsun amd de ray tracing acınca çöp oluyor diyorum ve hata almak istiyorsan amd al derim2060 12GB parasına 6600XT dolu zaten rakip bile değiller. Ayrıca FSR 2.0 da yolda.
Bunu düşünüyorsan neden millete soruyorsun dostum?dostum sen beni anlamıyorsun amd de ray tracing acınca çöp oluyor diyorum ve hata almak istiyorsan amd al derim
Yanlış düşünüyorsun rx 6600 kullanıyorum tamam Nvidia ray tracing de daha iyi ama rx 6600 de taş gibi açıyor ve rtx 2060 dan çok daha performanslıdostum sen beni anlamıyorsun amd de ray tracing acınca çöp oluyor diyorum ve hata almak istiyorsan amd al derim
Böyle soruları trde sormamak lazim burda çogu kişi kendi elindeki karta en iyisi diyor amdseverler burda çokrtx 2060 12gb yeni bi kart ve dlss ile amd tokatlıyor ve rx 6600 de wattman hatası var sizce hangisini alıyım
knk dlss ile tokatlıyor diyorumYanlış düşünüyorsun rx 6600 kullanıyorum tamam Nvidia ray tracing de daha iyi ama rx 6600 de taş gibi açıyor ve rtx 2060 dan çok daha performanslı
Bencede Bana Görede amd çöp kulladıgım halde hatasız günüm yok kafamı yoruyorBöyle soruları trde sormamak lazim burda çogu kişi kendi elindeki karta en iyisi diyor amdseverler burda çok
hAKLISINDA insanların düşüncesi ne onu merak ettimBunu düşünüyorsan neden millete soruyorsun
Dlss ile falan tokatlamiyor neyin kafasindasin halenknk dlss ile tokatlıyor diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bencede Bana Görede amd çöp kulladıgım halde hatasız günüm yok kafamı yoruyor
hAKLISINDA insanların düşüncesi ne onu merak ettim
Kendimden birsey yaziyorum hepsi degil bazi moderatörler hemen yanlış bilgi yaziyor saçma bende amd sevmem ama en azindan rtx 3060 ti ws rtx 3070 soran adama "6600 al saf güç" demezdimknk dlss ile tokatlıyor diyorum
Bencede Bana Görede amd çöp kulladıgım halde hatasız günüm yok kafamı yoruyor
hAKLISINDA insanların düşüncesi ne onu merak ettim