Merhaba arkadaşlar Rtx 2060 gigabyte aldım sıfır 1 hafta oldu alalı ve ısı sıcaklı 80-85 dereceleri görüyor the forest gibi oyunda bile bi türlü sabit tutamıyorum 60-70 arasına bu çok canımı sıkıyor lütfen yardımcı olur musunuz
Ya kuzenim de gtx 1650 var tek fan 65 alıyodu ben 80-85 arası aldım çok rahatsız ettiaşırı sıcak gibi durmuyor. bende de 2060 var bu civarlarda oluyo genelde
hocam 1650 nerde 2060 nerdeYa kuzenim de gtx 1650 var tek fan 65 alıyodu ben 80-85 arası aldım çok rahatsız etti
sıcakaşırı sıcak gibi durmuyor. bende de 2060 var bu civarlarda oluyo genelde
Kanka işte neden öyle olur güç farkından mıhangi model gigabyteın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 1650 nerde 2060 nerde
sıcak
Fazla güç harcıyor ısınıyor ona kalırsa benim 1030da max 45 derece görüyorKanka işte neden öyle olur güç farkından mı
hangi model gigabyteın ?
hocam 1650 nerde 2060 nerde
sıcak
yok güç farkından olmaz. gigabyte d6 ise normaldir gigabyte ın o serisi aşırı ısınıyor zaten tek ısı borusu var garantiye gönder en kötü normal değil ısılar modele göre normalde bi çözüm bulur belki garantiKanka işte neden öyle olur güç farkından mı
1030 ne alaka hocamFazla güç harcıyor ısınıyor ona kalırsa benim 1030da max 45 derece görüyor
Kanka almanyadan aldım aynen d6 modeliyok güç farkından olmaz. gigabyte d6 ise normaldir gigabyte ın o serisi aşırı ısınıyor zaten tek ısı borusu var garantiye gönder en kötü normal değil ısılar modele göre normalde bi çözüm bulur belki garanti
tamam dediğim gibi istiyosan garantiye gönder kasada yer varsa tüm fan yuvalarını doldurGigabyte rtx 2060 6gb modeli klasik işte
aga almanyaysa trde garanti yokturKanka almanyadan aldım aynen d6 modeli
sen şu yayıncı olan batyouone mısın meraktan soruyorumtamam dediğim gibi istiyosan garantiye gönder kasada yer varsa tüm fan yuvalarını doldur
aga almanyaysa trde garanti yoktur
Oray yollarım artık sağlık olsun tüm fan slotları dolu camı açıp oynuyum da görsün ısınıyor mu bir dahatamam dediğim gibi istiyosan garantiye gönder kasada yer varsa tüm fan yuvalarını doldur
aga almanyaysa trde garanti yoktur