Rtx 2060 mhz problemi

Dalllsas

80+
Reaksiyon skoru
26
oyuna girdiğimde gpu mhzsi 1400 lerde oluyor biraz oynadıktan sonra bir anda 960 mhz ye düşüyor ve burda takılıyor bir süre sonra tekrar artıyor bu sadece rdr 2 de değil diğer oyunlarda da oluyor bilgisayarın fan hızı turboda nvidia denetim masasında güç maksimum performansta güç seçeneklerinde güç maksimum performansta bu olayın sebebi nedir neyden kaynaklanıyor ve bir çözümü var mı ?

1637957583768.png

oyuna girdiğimde gpu mhzsi 1400 lerde oluyor biraz oynadıktan sonra bir anda 960 mhz ye düşüyor ve burda takılıyor bir süre sonra tekrar artıyor bu sadece rdr 2 de değil diğer oyunlarda da oluyor bilgisayarın fan hızı turboda nvidia denetim masasında güç maksimum performansta güç seçeneklerinde güç maksimum performansta bu olayın sebebi nedir neyden kaynaklanıyor ve bir çözümü var mı ?

Alıntıyı görüntüle
Kart çok ısınıyor o yüzden büyük ihtimalle.

İşlemci 90 derece ekran kartı da frekans kısmasına rağmen 77 derece orda büyük bir sıkıntı var

Değerler yetersiz gözüküyor burdan, Afterburnerdan GPU için olan bütün değerleri açmanı öneririm artıdan Nvidia denetim masasında ayarların optimum stabil değerler olsun yani standart değerler. O şekilde bir daha bakalım.

Geri