Elimde rtx 2060 var 3050 ti çıktığında satıp onu almak mantıklı olur mu ve 3050 ti ortalama fiyatı ne kadar olur ?
Ti model muhtemelen bir tık daha güçlü olacak , 3050 çok daha güncel bir kart olacağı ve değeri yüksek olacağı için almak mantıklıRTX 2060 mı daha güçlü yoksa 3050 ti mı
Dostum video yalan video 2020 yapımı
Peki fiyatı ne kadar olur ?Ti model muhtemelen bir tık daha güçlü olacak , 3050 çok daha güncel bir kart olacağı ve değeri yüksek olacağı için almak mantıklı
6500'e göre baya yüksek olacağı söyleniyor, çok kâr amacı güdülmezse yaklaşık 7K gibi fiyatlara çıkar diye düşünüyorum ama bizim milletimiz ihtiyacı olmadığı halde yamyam gibi atlayıp stokları yine eriteceği için tahminen fiyatı 10K'ya dayanabilir.Dostum video yalan video 2020 yapımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki fiyatı ne kadar olur ?
Cevapların için teşekkür ederim6500'e göre baya yüksek olacağı söyleniyor, çok kâr amacı güdülmezse yaklaşık 7K gibi fiyatlara çıkar diye düşünüyorum ama bizim milletimiz ihtiyacı olmadığı halde yamyam gibi atlayıp stokları yine eriteceği için tahminen fiyatı 10K'ya dayanabilir.