firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
- Reaksiyon skoru
- 43,580
Rampage in hangisiAga 2070 e geçebileceksem sıkıntı olmaz bana bide psu 650 watt rampagenin olması sıkıntı yetermi
Rampage in hangisiAga 2070 e geçebileceksem sıkıntı olmaz bana bide psu 650 watt rampagenin olması sıkıntı yetermi
Trapper kasayla geldi model olarak yazmıyor 650 Watt 80 plusRampage in hangisi
12V 600W veriyor sanırım yeterli olur ama ben Rampage PSU ya güvenmezdimTrapper kasayla geldi model olarak yazmıyor 650 Watt 80 plus
650w besler sorun olmaz.Aga 2070 e geçebileceksem sıkıntı olmaz bana bide psu 650 watt rampagenin olması sıkıntı yetermi
OlmazSelamlar kullandığım gtx 1660 süper gaming x kartını garantiye yolladım büyük ihtimal para iadesi veya değişim gelecek orda da msi rtx 2070 süper gaming x trio ya geçmeyi düşünüyorum işlemci ryzen 5 3600 darboğaz olurmu?
Aga arada sıkıntı yapıyo ses bakımından falan bi güle güle kullanamadım aw neyse 2070 i de kaldırırsa sıkıntı olmaz650w besler sorun olmaz.
Rampage pek kaliteli bir marka sayılmaz ama bir sıkıntı olmaz.
Evet 600 veriyor12V 600W veriyor sanırım yeterli olur ama ben Rampage PSU ya güvenmezdim
Kanka sorun olmaz ama kısa süre için de değiştirmeni öneririm.Aga arada sıkıntı yapıyo ses bakımından falan bi güle güle kullanamadım aw neyse 2070 i de kaldırırsa sıkıntı olmaz
Post automatically merged:
Evet 600 veriyor
Aga öğrencide para gezmez ama 2. Elden satar üzerine eklerimKanka sorun olmaz ama kısa süre için de değiştirmeni öneririm.
O sistemin hakkı kaliteli bir güç kaynağı.