rtx 2070 süper marka tavsiyesi

nTesla

80+
Reaksiyon skoru
71
Merhaba arkadaşlar.Bilgisayar toplayacağım.Ekran kartı olarak rtx 2070 süper kullanacağım.Sizce hangi marka rtx 2070 süper almalıyım(max 4500 tl)

Benim favorim gigabyte windforce rtx 2070 süper. Üç fanıyla mükemmel soğutuyor. Tavsiyemdir.

Tek ve küçük bir fan ses yapacaktır. Yabancı forumlarda bu modelin 83 dereceye ulaştığı söylenmiş, tavsiye etmem.
Evet biraz ses yapıcaktır lakin kulaklık kafanızda iken o sesi duymıyacaksınız ayrıca benim önerdiğim gelen kartın fan kontrolünü kendimiz ayarlamamız.

O fiyata herhalde tek fanlı bir model alınır, onu da önermem zaten, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hem çok ses çıkarıyor hem de sıcaklık olarak problem çıkıyor. Biraz daha para koyup daha iyi bir model almaya çalışın.

Evet biraz ses yapıcaktır lakin kulaklık kafanızda iken o sesi duymıyacaksınız ayrıca benim önerdiğim gelen kartın fan kontrolünü kendimiz ayarlamamız.
Duyacaktır. Aktif bir yalıtıma sahip değilse kulaklık biraz olsun geçirecektir sesi. Sıcaklığı sağlıklı derecelerde tutmak için de fan devrini baya artırmak gerekecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri