Rtx 2070S li sistem nasıl ?

Onda sorun yaşayan kişiler var (RGB olan) siz rgbsiz olanı koymuşsunuz olabilir alternatif olsunsağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam 750 w tercih edin

SAMSUNG 970 EVO 500GB 800TL
PSU gayet yeterli olur?

rog strixe gereksiz para vereceğine fiyat perfomans galax markasına bak derim.
Bu bütçelere Galax veya Palit yakışmaz bence.

PSU gayet yeterli olur?

Bu bütçelere Galax veya Palit yakışmaz bence.
Hocam ben 750w tercih ederdim 3600x tdp 90 3700x 65 2070s kullanıcak ayriyetten nasıl 650w ?

Bu bütçelere Galax veya Palit yakışmaz bence
Palit JS, Galax EX, WTF Edition modelleri gayet başarılı hocam, fiyatlari uygun olduğu için kötü algı oluşuyor. Galax'ı ve Palit'i Asus veya MSI ile aynı kefeye koyabilirim. Inno3D için aynı şeyi söylemek ne kadar doğru olur bilemem.

Hocam ben 750w tercih ederdim 3600x tdp 90 3700x 65 2070s kullanıcak ayriyetten nasıl 650w ?
Yetecektir.

Palit JS, Galax EX, WTF Edition modelleri gayet başarılı hocam, fiyatlari uygun olduğu için kötü algı oluşuyor. Galax'ı ve Palit'i Asus veya MSI ile aynı kefeye koyabilirim. Inno3D için aynı şeyi söylemek ne kadar doğru olur bilemem.

Yetecektir.
WTF model cidden WTF ama diğerleri güzel. Sadece daha popüler markalar tercih etmek mantıklı olur bence. Yazılımları vs.

Yetecektir.
Vay arkadaş yetiyor bende kullanayım 650w yeter mi ?

WTF model cidden WTF ama diğerleri güzel. Sadece daha popüler markalar tercih etmek mantıklı olur bence. Yazılımları vs.
Harbiden wtf o fiyata rgb güzel

Neye karar verdiniz son olarak?

Neye karar verdiniz son olarak?
Gpu olarak mı ? Rog alıcaktım vazgeçtim arkadaş bi insan dik tutma aparatına 400tl verir mi ? Alırım gigabyte windforce u 500tl kar ederim parada yeter

Gpu olarak mı ? Rog alıcaktım vazgeçtim arkadaş bi insan dik tutma aparatına 400tl verir mi ? Alırım Gigabyte windforce u 500tl kar ederim parada yeter
Peki 2070S mı alacaksınız? Soğutma ve RGB avantajıyla WTF Edition alınabilir dediğim gibi.

Ekler

• D61F58F9-17F4-488E-86E5-4EE53309E4BC.webp
    D61F58F9-17F4-488E-86E5-4EE53309E4BC.webp
    110.6 KB · Hit: 44
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,839
Üyeler
189,501
Son üye