Rtx 2080 hotspot nasıl düşer

Ege010

80+
Reaksiyon skoru
0
1754321242985.webp

Fan ve blok temizliği, termal macun yenileme, imkan varsa da termal ped yenileme.
Vramler sıcaklığı normal.

Kartın açlııp PTM bazlı macun ve genel temizlik yapılması lazım hotspot aralığı çok yüksek, macun kurumuş. Daha önce açılmış olmasın lazım kart açıldı mı?

Kartın açlııp PTM bazlı macun ve genel temizlik yapılması lazım hotspot aralığı çok yüksek, macun kurumuş. Daha önce açılmış olmasın lazım kart açıldı mı?
evet daha önçe termal macun değişmiş

Bende de 4070 super var bakım yaptırmak istiyorum, kendim sıkıntı çıkartırım diye yapmıyorum, nereye götürebilirim? Eskişehirdeyim şuan.

Kartın açlııp PTM bazlı macun ve genel temizlik yapılması lazım hotspot aralığı çok yüksek, macun kurumuş. Daha önce açılmış olmasın lazım kart aç

Bende de 4070 super var bakım yaptırmak istiyorum, kendim sıkıntı çıkartırım diye yapmıyorum, nereye götürebilirim? Eskişehirdeyim şuan.
bende yaptır çamda nereye güvene bilirim

termal bakim yaptirman lazim ama bazi servisler adi macun kullaniyor ve kart 6 ay sonra ayni ayara donuyor
marka model olarak enty bir kart aldiysan boyle 2 fanli falan elleme, genelde para etmiyor. sogutma tasarimi kotu karta sivi metal kullansan gene verim alamazsin

evet daha önçe termal macun değişmiş
Tamam pump out yapmış. Kartın açılıp tozlarından vs arındırılıp PTM7950 ve ya Helios ile macun değişimi yapılması lazım. Sonra 5 sene açılmasa da bir şey olmaz.

termal bakim yaptirman lazim ama bazi servisler adi macun kullaniyor ve kart 6 ay sonra ayni ayara donuyor

marka model olarak enty bir kart aldiysan boyle 2 fanli falan elleme, genelde para etmiyor. sogutma tasarimi kotu karta sivi metal kullansan gene verim alamazsin
kartımdan memnunum ama hotspot değerleri bende de bir tık fazla sanırım, kartımdan da memnunum, satmadan önce bakım yapsam iyi olur.

Tamam pump out yapmış. Kartın açılıp tozlarından vs arındırılıp PTM7950 ve ya Helios ile macun değişimi yapılması lazım. Sonra 5 sene açılmasa da bir şey olmaz.
bu macunu ne yazarak alabilrim
150 wat geçmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,917
Üyeler
190,830
Son üye
zweihanderr
Geri