ulaasbcc
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 132
- İsim
- Ulaş Biçici
- ulaasbcc
- uls.lqd
- Discord
- LquadD | Ulaş#2183
Dostlar merhaba. Bundan aylar önce elime ucuzdan i5 3570 geçeceğini söylemiştim ve sizden fiyat tavsiyesi istemiştim. O işlemciden güzel paralar kazandım ve başka işler için ihtiyacım olan parayı biriktirebildim. Şimdi aklımda benim için yüklü bir yatırım isteyen fakat birkaç ay sonra karşılayabileceğim bir olay var. Elime 10 tane RTX 2080 geçebilir. Bu ürünleri 0 fakat Türkiye Garantisi olmadan satmayı düşünüyorum. Ürünü sahibinden GeT ve gittigidiyor'da 5000TL'ye ücretsiz kargo ile satmayı planlıyorum. Sizce fiyat makul mü? Daha indirmeli miyim? İndirmem pek mümkün olur mu bilmiyorum çünkü ben şuanlık sadece ürünün baz fiyatını biliyorum. Ürünü buraya getirirken kargo parası ödeyeceğim, vergisini ödeyeceğim, satarken komisyon ödeyeceğim, satarken yine vergi ödeyeceğim, kargoyu saymıyorum o 10 liralık bir şey de kısaca profesyonel bi satış yapacağım. Şuan aynı marka ve modelin sıfır garantili fiyatı 8000TL civarında. Ben Türkiye garantisiz halini 5000TL'ye satacağım, bence makul bir fiyat. Siz ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında? Sizce kolayca satabilir miyim? 3000 serisi de çıkıyor, onlar da ucuz ve bu kartlardan daha iyi kartlar. Belki ikinci elde ucuza almak isteyenler olabilir bu kartı. Onlar için de bir fırsat yaratabilirim fakat dediğim gibi maliyetlerin ne kadar çıkacağını tam bilemiyorum bu yüzden kesin bir şey de diyemiyorum. Görüşleriniz benim için çok değerli, teşekkür ederim iyi forumlar.