Neler Yeni

RTX 2080 Satışı İçin Tavsiye İstiyorum

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Dostlar merhaba. Bundan aylar önce elime ucuzdan i5 3570 geçeceğini söylemiştim ve sizden fiyat tavsiyesi istemiştim. O işlemciden güzel paralar kazandım ve başka işler için ihtiyacım olan parayı biriktirebildim. Şimdi aklımda benim için yüklü bir yatırım isteyen fakat birkaç ay sonra karşılayabileceğim bir olay var. Elime 10 tane RTX 2080 geçebilir. Bu ürünleri 0 fakat Türkiye Garantisi olmadan satmayı düşünüyorum. Ürünü sahibinden GeT ve gittigidiyor'da 5000TL'ye ücretsiz kargo ile satmayı planlıyorum. Sizce fiyat makul mü? Daha indirmeli miyim? İndirmem pek mümkün olur mu bilmiyorum çünkü ben şuanlık sadece ürünün baz fiyatını biliyorum. Ürünü buraya getirirken kargo parası ödeyeceğim, vergisini ödeyeceğim, satarken komisyon ödeyeceğim, satarken yine vergi ödeyeceğim, kargoyu saymıyorum o 10 liralık bir şey de kısaca profesyonel bi satış yapacağım. Şuan aynı marka ve modelin sıfır garantili fiyatı 8000TL civarında. Ben Türkiye garantisiz halini 5000TL'ye satacağım, bence makul bir fiyat. Siz ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında? Sizce kolayca satabilir miyim? 3000 serisi de çıkıyor, onlar da ucuz ve bu kartlardan daha iyi kartlar. Belki ikinci elde ucuza almak isteyenler olabilir bu kartı. Onlar için de bir fırsat yaratabilirim fakat dediğim gibi maliyetlerin ne kadar çıkacağını tam bilemiyorum bu yüzden kesin bir şey de diyemiyorum. Görüşleriniz benim için çok değerli, teşekkür ederim iyi forumlar.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostlar merhaba. Bundan aylar önce elime ucuzdan i5 3570 geçeceğini söylemiştim ve sizden fiyat tavsiyesi istemiştim. O işlemciden güzel paralar kazandım ve başka işler için ihtiyacım olan parayı biriktirebildim. Şimdi aklımda benim için yüklü bir yatırım isteyen fakat birkaç ay sonra karşılayabileceğim bir olay var. Elime 10 tane RTX 2080 geçebilir. Bu ürünleri 0 fakat Türkiye Garantisi olmadan satmayı düşünüyorum. Ürünü sahibinden GeT ve gittigidiyor'da 5000TL'ye ücretsiz kargo ile satmayı planlıyorum. Sizce fiyat makul mü? Daha indirmeli miyim? İndirmem pek mümkün olur mu bilmiyorum çünkü ben şuanlık sadece ürünün baz fiyatını biliyorum. Ürünü buraya getirirken kargo parası ödeyeceğim, vergisini ödeyeceğim, satarken komisyon ödeyeceğim, satarken yine vergi ödeyeceğim, kargoyu saymıyorum o 10 liralık bir şey de kısaca profesyonel bi satış yapacağım. Şuan aynı marka ve modelin sıfır garantili fiyatı 8000TL civarında. Ben Türkiye garantisiz halini 5000TL'ye satacağım, bence makul bir fiyat. Siz ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında? Sizce kolayca satabilir miyim? 3000 serisi de çıkıyor, onlar da ucuz ve bu kartlardan daha iyi kartlar. Belki ikinci elde ucuza almak isteyenler olabilir bu kartı. Onlar için de bir fırsat yaratabilirim fakat dediğim gibi maliyetlerin ne kadar çıkacağını tam bilemiyorum bu yüzden kesin bir şey de diyemiyorum. Görüşleriniz benim için çok değerli, teşekkür ederim iyi forumlar.
Modeli nedir?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
direk satın patlamayın

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Henüz alım yapmadıysanız yapmayın, yaptıysanız da yüksek kârı düşünmek yerine üzerine fazla koymadan satın. 3000 kartlar çıkmadan önce eritin, yoksa pek para etmeyecekler. 2300 TL civarına 1080 Ti, 6000 TL civarına 2080 Ti satıyorlar şu birkaç gündür. 3000'in gelişi darbeye neden oldu resmen.

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ZT-T20810D-10P Bu arada 2080 yazmışım hep, 2080 Ti olacakmış :D Sadece fiyat bakınmıştım ama 3000 serisi yüzünden pek bir fark olacağını sanmıyorum. Aynı modelin Vatan Bilgisayar fiyatı şuan 14.000TL imiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

direk satın patlamayın

Henüz alım yapmadıysanız yapmayın, yaptıysanız da yüksek kârı düşünmek yerine üzerine fazla koymadan satın. 3000 kartlar çıkmadan önce eritin, yoksa pek para etmeyecekler. 2300 TL civarına 1080 Ti, 6000 TL civarına 2080 Ti satıyorlar şu birkaç gündür. 3000'in gelişi darbeye neden oldu resmen.

Malesef henüz satın almadım. 20.000TL - 30.000TL arasında bir yatırım istiyor ama bi o kadar da kazandırabiliyor. Şuan yurt dışında kendi imalatımız ve dünyada sadece bizde olan ürünleri satmak için uğraşıyoruz. Birkaç aya o paralara erişebileceğim dolayısıyla bu işe de girmek istedim fakat şuan mümkün değil. Tüm paramı o işe gömdüğüm için sadece harçlığım var. Ekran kartımı da servise yolladım, bilgisayara da pek erişimim yok bir arkadaşımın dandik ekran kartını aldım sadece video falan izliyorum yani bu süreci yönetmek çok zor olurdu şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sanırım bu ürünü yarı fiyatına satabilirim :D çok iyi bir şey bu. Sahibinden'deki en ucuz ilan 10.000 TL. 7000TL'ye koyarsam birçok insan hem işkillenir hem de yazar diye düşünüyorum. Güven sorunu yaşayanlar için homeoffice adresimi veririm gelip test edip alabilirler fakat bu sefer ürünler 0 sayılmaz :D onu da kabul etmeleri gerekir fakat sadece bilgisayara takıp açıyoruz yani 0 sayılır yine.

Son düzenleme:

Muhammed.eminn

80+ Bronze
Katılıyorum

Top Bottom