2k ekran bu laptopa fazla iddialı olmuş. Oyun içinse seni ağir üzer benden demesi. Film,dizi , gunluk kullanım içinse idare edebilir ...Dell g5 Intel Core i5-11260H 16GB RTX 3050 4 gb
Cihazıma fazeon 2 k ekran aldım 150 hz 27 inç
4 5 gündür kullanıyorum ekran 2k olunca tabi fps düşüsü oldu fakat aşırı değil ilerde bir sorun oluşur mu laptop için bir öneriniz var mı
Cs de ekranı ve hz 2 k 144 yaptım oyun içi ayarları düşürdüm 70 80 fps oynuyorum2k ekran bu laptopa fazla iddialı olmuş. Oyun içinse seni ağir üzer benden demesi. Film,dizi , gunluk kullanım içinse idare edebilir ...
2k icin 8gb vram ihtiyacı var yuksek,ultra ayar için. Ben 1080p de 3050 ti laptop kullanirken bile kasıyordu. 2k da oynasam deli ederdi beni. Mantıklı bir monitör olmamış düşününce. Ama idare edebiliyorsan , zaten almışsın konuşmanın anlamı yok.Cs de ekranı ve hz 2 k 144 yaptım oyun içi ayarları düşürdüm 70 80 fps oynuyorum
Forza 5 denedim her şey yüksek 2k 40.50 fps verdi
Hocam kasa toplamayı düşünüyorum ama en az 1 senesi var ekranı almışken 2k almak istedim günde 1 kaç saat oyun oynuyorum idare ederim diye düşündüm ama laptopa bir zarar gelir mi ondan çekindim alınca2k icin 8gb vram ihtiyacı var yuksek,ultra ayar için. Ben 1080p de 3050 ti laptop kullanirken bile kasıyordu. 2k da oynasam deli ederdi beni. Mantıklı bir monitör olmamış düşününce. Ama idare edebiliyorsan , zaten almışsın konuşmanın anlamı yok.
Hocam ilerde kasa toplamayı düşünüyorum cs oyun içinde çözünürlüğü 1080 yapsam görüntü açısından bir sorun olur mu bilgisayar daha rahat mı olurCsde 2k oynamanın amacı ney ki zaten 3050 laptopla 144fps civarı anca alınıyor
Bakımı varsa. 85 derece ustunu cok gormuyorsa birsey olmaz kolay kolay.Hocam kasa toplamayı düşünüyorum ama en az 1 senesi var ekranı almışken 2k almak istedim günde 1 kaç saat oyun oynuyorum idare ederim diye düşündüm ama laptopa bir zarar gelir mi ondan çekindim alınca
mümkünse 4:3 tam ekran yapınHocam kasa toplamayı düşünüyorum ama en az 1 senesi var ekranı almışken 2k almak istedim günde 1 kaç saat oyun oynuyorum idare ederim diye düşündüm ama laptopa bir zarar gelir mi ondan çekindim alınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ilerde kasa toplamayı düşünüyorum cs oyun içinde çözünürlüğü 1080 yapsam görüntü açısından bir sorun olur mu bilgisayar daha rahat mı olur
Hocam bu seri fazla ısınıyor 6 ay da macun değişiyorum ama ekransız bile 90 95 derece oluyor aldığımda beri şu anda aynı ama soğutucu almayı düşünüyorum yük çok oldu diyeBakımı varsa. 85 derece ustunu cok gormuyorsa birsey olmaz kolay kolay.
Online oyun oynadigin icin bu fps leri aliyorsun herhalde. Ben gow oynadigimda fps ler o kadar kotuyduki oyun kasiyor,donuyordu en dusuk ayarda bile. Bende baska laptopa gectim bu sayede.
Deneyeceğim hocammümkünse 4:3 tam ekran yapın