İşte modellere göre değişir kanka rog strix gibi modeller 4000’e yakın olur inno3d Palit falan düşük olur diye düşünüyorumO ne belirsiz bir aralıktır kral bence tam 3.5k olacak
İşte modellere göre değişir kanka rog strix gibi modeller 4000’e yakın olur inno3d Palit falan düşük olur diye düşünüyorumO ne belirsiz bir aralıktır kral bence tam 3.5k olacak
Yok kanka 2080ti gücünde olur bilemedin senTahminimce RTX 2070 kadar güçlü olur ve pahalı olur zaten yeni çıktığında baya bir pahalı olacaktır ama sonradan düşer mi bilemem.
Dolar arttı 4.3 son.4k'da anlaşalım.
Demi olmaz biraz fazla uçtum kabul ediyorumEh yani RTX 2060 ve super arasında olur.Yok kanka 2080ti gücünde olur bilemedin sen
Satıyorum satıyorum satt!Dolar arttı 4.3 son.
4.25Demi olmaz biraz fazla uçtum kabul ediyorumEh yani RTX 2060 ve super arasında olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satıyorum satıyorum satt!
abdullah reis fiyat performans sistemi gelecek mi ona göre hareket etmek istiyoruz var mı planlarında öyle bir şey yoksa pc dizeceğizfiyatı yüksek olur
Maalesef artırılan fiyat düşürülemezArtıran yoksa satıyorum 4.3k ya
Arkadaşlar 4k’dan fazla olması çok zor yoksa ne anlamı kaldı la 3050 çıkartmanın
Dolar gitgide artıyor ve yeni ürün olacak modelden modele değişiklik gosteriri ama 4.3k civarı olacağını düşünüyorum.Arkadaşlar 4k’dan fazla olması çok zor yoksa ne anlamı kaldı la 3050 çıkartmanın
Zaten 4.5'a 2070 Super alınıyor. 4k maksimum çıkış fiyatı olmalı, 3500'e inmeli, gaming gecesinde 3k olmalıArkadaşlar 4k’dan fazla olması çok zor yoksa ne anlamı kaldı la 3050 çıkartmanın
4.3k olursa kimse o kartı almaz kanka merak etmeDolar gitgide artıyor ve yeni ürün olacak modelden modele değişiklik gosteriri ama 4.3k civarı olacağını düşünüyorum.
4k’dan fazla olması imkansız geliyor bana ama bu kart çıkarsa 2021 Temmuz gibi falan çıkar muhtemelen o zamana kadar dolar 10 TL olursa bilemem :dZaten 4.5'a 2070 Super alınıyor. 4k maksimum çıkış fiyatı olmalı, 3500'e inmeli, gaming gecesinde 3k olmalı
O kadar geç çıkmaz bence. Ayrıca GTX serisi çıkmayacaksa RTX 3050 ucuz olmak zorunda olucaktır. Yani dolar 10₺ olmadığı sürece RTX 3050 nin 4k yı geçmesi imkansız. Mantıken RTX 3050 nasıl RTX 2060S den daha pahalı olabilir?4.3k olursa kimse o kartı almaz kanka merak etme
Mesaj otomatik birleştirildi:
4k’dan fazla olması imkansız geliyor bana ama bu kart çıkarsa 2021 Temmuz gibi falan çıkar muhtemelen o zamana kadar dolar 10 TL olursa bilemem :d