Rtx 3060 83 Derece Oluyor

Fan ayarlarını kurcaladıysan belki yanlışlıkla hız düşürmüşsündür bir kontrol et derim

Hocam hiç bir şey yapmadan geri yollayacaklae bir sıkıntı varsa bile kullanıcı hatası diyecekler sistem elimde patladı büyük ihtimalle param boşuna gitti 1 haftadır stres sinir sahibi olduk
https://forum.donanimarsivi.com/konu/ekran-kartim-83-derece-oluyor.430232/. Benzer bi konu alın aynı sistem galiba benden şifre istiyor bakamadım
Post automatically merged:

Fan ayarlarını kurcaladıysan belki yanlışlıkla hız düşürmüşsündür bir kontrol et derim
Yok hocam gösterdi arkadaşlar oda yükseltti değişen bişey olmamış

Aksi bişey Demişe benziyor mu yazdığım cevap

Otomatik olsun

85 90 nesi normal hocam bende evga Gx titan black kart var 250 w tpd ye sahip 83 te sabit oluyor fanı açıyordum 75 sabit oluyordu o tek fanla tabi kart sonra chpissetine veda etti ısınmadan dolayı orası ayrı o ısılar benc hiç normal değil 170 w tdp li kart için

Normalde otomatik te durması önerilir ve öyle yapılmalı

Elini ekran kartının arkasına koysana gerçekten 83 derece hissiyatı varmı diye kasanın arkasından uygulama da bir sorun varmı emin olmuş olursun

O ısılar hiç mantıklı değil çünkü colorful marka ekran kartı ile adam test yapıyor 50 oyunda izledim çoğunu kart 75 dereceyi geçmiyor ,75 i zor görüyor
ben aksi bir şey demişe benziyor muyum?

Termalmacun ve termalpad kontrolu yapın 3060 bazı kartlarda termalpad erime ve nemlenme yapıyor oda ısıyı etkiliyor.

Serin hocam havalar ısınmadı daha
Bence uv flwan yapın hocam forumda bilgili olanlar var konusunu açın fps kaybı olmuyor ama ısılar düşüyor bir zararı yok diye biliyorum

Termalmacun ve termalpad kontrolu yapın 3060 bazı kartlarda termalpad erime ve nemlenme yapıyor oda ısıyı etkiliyor.
Kart sıfır hocam açarsa garanti gg

Bence uv flwan yapın hocam forumda bilgili olanlar var konusunu açın fps kaybı olmuyor ama ısılar düşüyor bir zararı yok diye biliyorum

Kart sıfır hocam açarsa garanti gg
Ozaman garantiye yollamak zorunda.

Geri