Rtx 3060 83 Derece Oluyor

Saolun arkadaşlar cevaplarınız için işlemci için soğutucu alacağım ekran kartınida başka oyunlarda test edeceğim olmadı garantiye göndereceğim

Undervolt deneyebilirsin. 3000 serisinde undervoltla güç ve ısı tasarrufu çok iyi oluyor genelde
Post automatically merged:

YT da birçok rehber mevcut

Undervolt deneyebilirsin. 3000 serisinde undervoltla güç ve ısı tasarrufu çok iyi oluyor genelde
Post automatically merged:

YT da birçok rehber mevcut
Hocam zor bir işleme benziyor ben hiç bilmiyorum ekran kartini yakarim falan bu kezde 😂

Hiç bir şey çözüm olmadı stres testi yaptım durum daha da vahim oldum.

Ekler

• 20220522_210643.jpg
    20220522_210643.jpg
    1.5 MB · Hit: 85
15dk furmark testi yapar mısın.İnternete furmark yazıp indirebilirsin.15dk boyunca kaç derece olduğunu da not al.Sonra gel yaz ona göre çözüm yolu arayalım.
Hocam evde değilim şu anda ama bu testine dün yaptım furmark benzeri bir test buda galiba garantilik bir durum var

Hocam fan devirlerinize bakabiliriz. Fan hızı arttırırsak sıcaklık aşağı inecektir.

Yeni aldığın ekran kartında kimsenin gazına gelip undervolt, termal macun falan yapma sakın.
83 derece çok yüksek. asus msi tek fanlılar bile daha iyi soğutuyor.
fan sayısından çok kullanılan soğutma sistemi önemli diye söylüyorum hep ama pek dinleyen olmuyor.
asrock'un 3 fanlısı ile asusun 2 fanlısı arasında bariz asus daha iyi.
Ben olsan msi asus dışında kolay kolay ekran kartı almam bu saatten sonra. alacaksam da alacağım markanın modelini mutlaka incelerim.
2-3 fanlı diye iyi soğutma olacağını sanmayıni mutlaka incelemelerine bakın youtubedan

Yeni aldığın ekran kartında kimsenin gazına gelip undervolt, termal macun falan yapma sakın.
83 derece çok yüksek. asus msi tek fanlılar bile daha iyi soğutuyor.
fan sayısından çok kullanılan soğutma sistemi önemli diye söylüyorum hep ama pek dinleyen olmuyor.
asrock'un 3 fanlısı ile asusun 2 fanlısı arasında bariz asus daha iyi.
Ben olsan msi asus dışında kolay kolay ekran kartı almam bu saatten sonra. alacaksam da alacağım markanın modelini mutlaka incelerim.
2-3 fanlı diye iyi soğutma olacağını sanmayıni mutlaka incelemelerine bakın youtubedan
Hocam aynı ekran kartını kullananlarla konuştum onlarda yok böyle bir sıkıntı

Geri