Hocam zor bir işleme benziyor ben hiç bilmiyorum ekran kartini yakarim falan bu kezdeUndervolt deneyebilirsin. 3000 serisinde undervoltla güç ve ısı tasarrufu çok iyi oluyor genelde
Post automatically merged:
YT da birçok rehber mevcut
15dk furmark testi yapar mısın.İnternete furmark yazıp indirebilirsin.15dk boyunca kaç derece olduğunu da not al.Sonra gel yaz ona göre çözüm yolu arayalım.Hiç bir şey çözüm olmadı stres testi yaptım durum daha da vahim oldum.
Hocam evde değilim şu anda ama bu testine dün yaptım furmark benzeri bir test buda galiba garantilik bir durum var15dk furmark testi yapar mısın.İnternete furmark yazıp indirebilirsin.15dk boyunca kaç derece olduğunu da not al.Sonra gel yaz ona göre çözüm yolu arayalım.
Hocam aynı ekran kartını kullananlarla konuştum onlarda yok böyle bir sıkıntıYeni aldığın ekran kartında kimsenin gazına gelip undervolt, termal macun falan yapma sakın.
83 derece çok yüksek. asus msi tek fanlılar bile daha iyi soğutuyor.
fan sayısından çok kullanılan soğutma sistemi önemli diye söylüyorum hep ama pek dinleyen olmuyor.
asrock'un 3 fanlısı ile asusun 2 fanlısı arasında bariz asus daha iyi.
Ben olsan msi asus dışında kolay kolay ekran kartı almam bu saatten sonra. alacaksam da alacağım markanın modelini mutlaka incelerim.
2-3 fanlı diye iyi soğutma olacağını sanmayıni mutlaka incelemelerine bakın youtubedan
Kartın garantisi vardır nasıl macun sürsün acabadaha az olması lazım bilgisayarı temizleyin,termal macun yenileyin,virüs testi yapın
Hocam msi afterburnerdan hızı arttırdım ama hiç bir etkisi olmadı malasefHocam fan devirlerinize bakabiliriz. Fan hızı arttırırsak sıcaklık aşağı inecektir.
Nerden aldınızhocam valla o zaman sıkıntı büyük aldığım yere mesaj attım değerler normal diyorlar göndersem bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
Zaten macun falan uğraşmam Hocam benim derdim garantiye göndermeden cozebilrsem o yoksa 20 gün yeni aldığım sistemden mahrum kalacagimKartın garantisi vardır nasıl macun sürsün acaba
Gamegaraj hocamNerden aldınız