Lost_Dragon
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,099
RTX 3060 için maksimum sıcaklık 93 derece. 83 derece yüksek bir sıcaklık ama kartı bozmaz.
Benim bozulan kartım hiç öyle demiyordu 83 derece beni bozmaz diyeRTX 3060 için maksimum sıcaklık 93 derece. 83 derece yüksek bir sıcaklık ama kartı bozmaz.
Alıntıyı görüntüle
Şahsen arkadaş kartı satcak olsa bir alici olsam gitsem arkadaşın evine test yaparken o 85 derceyi görsem iyi günler kardeşim der çıkarım giderim evdenRTX 3060 için maksimum sıcaklık 93 derece. 83 derece yüksek bir sıcaklık ama kartı bozmaz.
Alıntıyı görüntüle
Sende ne vardı ?Benim bozulan kartım hiç öyle demiyordu 83 derece beni bozmaz diye
Post automatically merged:
Şahsen arkadaş kartı satcak olsa bir alici olsam gitsem arkadaşın evine test yaparken o 85 derceyi görsem iyi günler kardeşim der çıkarım giderim evden
Gtx Titan BlackSende ne vardı ?
UV değerlerin nasıl hocam yardımcı olabilirim yazıktır bir kaç derece çok azBenim de 2060 kartım bazı testlerde 83 görüyor. UV ile furmark hariç birkaç derece düşürüyorum ama furmarkta gene aynı. Kasa değiştiriyorum büyük bir fark görürsem konu açarım.
875mV - 1890MhzUV değerlerin nasıl hocam yardımcı olabilirim yazıktır bir kaç derece çok az
Onu 1860 MHz 0.850 mv yaparsan daha stabil ve 5.6 derece düşüş yaşatırsin benimki de aynı kart uv siz de aynı fps uvli de aynı oldu derece de 10 derece azaldi875mV - 1890Mhz
Hangi testi kullanıyorsun ?Onu 1860 MHz 0.850 mv yaparsan daha stabil ve 5.6 derece düşüş yaşatırsin benimki de aynı kart uv siz de aynı fps uvli de aynı oldu derece de 10 derece azaldi
Hangi testi kullanıyorsun ?
Gtx Titan Black
Ne yaşıyon aga ben ısıdan kart bozuldu diyom trol diyon size ne yedirip içiriyorlar trollluk bişey dedim sankiGTX Black X modeli, GTX 780'nin mimarisini kullanıyormuş yani eski bir mimari. Kullanmış olduğun kart ile RTX 3060 ile kıyaslama yapmak doğru olmaz.
Biraz konulara attığın yorumlara baktım. Troll bir arkadaşa benziyorsun. O yüzden seni engellemek zorunda kalacağım. Sana iyi eğlenceler.