PokemonTR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 712
Nereden almıştınızhocam valla o zaman sıkıntı büyük aldığım yere mesaj attım değerler normal diyorlar göndersem bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
Nereden almıştınızhocam valla o zaman sıkıntı büyük aldığım yere mesaj attım değerler normal diyorlar göndersem bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
hocam dediğinizi yaptım işlemci rahatladı ama ekran kartı halen 80 üstüBence CPU ısındığı için GPU yu da etkiliyor. Eğer CPU değerini düşürebilirsen,(mesela AMD ise CPB yi kapatabilirsin) sıcaklığı da düşeceğini düşünüyorum. 70-75lere düşer muhtemelen
game garajdan aldım hocam hazır siseme şeklindeNereden almıştınız
onu bilmiyorum hocam ama interenet araştırıp açmıştımMsi afterburner üzerinde doğru gpu sıcaklığını osd ye yansıttığınızdan emin misiniz? Belki de Hotspot bağlantı noktası sıcaklığını gösteriyor olabilir
1 haftalıkekran kartı yenimi
termal macun bakım falan yazmışlarda yeni kasada eger yeniyse kart sorunlu olabilir1 haftalık
işlemcim 5500, o dediklerinizi nereden bakabilirim bilmiyorumcpu sıcaklığı ekran kartı sıcaklığını etkilemez masaüstünde bu tek bakır borulu laptop değil cpu cpb kapatırsan cpu temel hızda çalışacak işlemcin ne bilmiyorum ama hem cpu performans düşecek hemde darboağaza neden olacaktır gpu sıcaklığın çok fazla geldi 75 derece olsa anlarım kartın üstünde dual bios gibi seçenek var mı quiet ve performans gibi quiet olup sessiz fanda falan çalışıyordur belki onu düzeltebilirsin adam akıllı bir incelemesini göremedim
hocam msi afterburner ile fan hızlarınıda arttırdım ama fark etmediHWmonitor ile oyun sırasındayken fan hızlarını ve sıcaklığı kontrol edin muhtemelen fanlarınızı silent modda falan tutuyor sistem.