NOSCOPE1
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Yükleniyor...
app.hb.biz
aynı fiyata rx7600 var 500tl üzerine falan,indirim falan yok yani beyler dağılınYükleniyor...
app.hb.biz
bu ne çirkin bir şey awYükleniyor...
app.hb.biz
nerden aldılarDün 4060ı 8.900 a alanlar buna güler hocam indirim felan yok aman diyim bu devirde 3060a 10k verilmez![]()
vatan kısa süreli indirim yaptı 9kya düştü baya kişi aldı hatta,illa bu fiyata kart alacaksan rx7600 alnerden aldılar
Ben de mağazadan teslim seçip ödemesini yaptım. Mağazadan alabilirsiniz diye bildirim çıktı. Bugün gittim onaylanmamış görünüyor dedi. Müşteri hizmetlerini aradık, tüm siparişleri pazartesi tekrar incelenip ona göre onaylanacak dedi, kartı vermediler.vatan kısa süreli indirim yaptı 9kya düştü baya kişi aldı hatta,illa bu fiyata kart alacaksan rx7600 al
stok bitmesiyle alakası varmı hocam?keşke direk eve sipariş etseydinizBen de mağazadan teslim seçip ödemesini yaptım. Mağazadan alabilirsiniz diye bildirim çıktı. Bugün gittim onaylanmamış görünüyor dedi. Müşteri hizmetlerini aradık, tüm siparişleri pazartesi tekrar incelenip ona göre onaylanacak dedi, kartı vermediler.
stok daha uzun süre vardı ben aldıktan sonra. Kartla ödemesini de yaptım. Sadece kargo beklemeyim diye mağazadan teslim seçtim. Gelip alabilirsiniz diye siparişlerim kısmında görünüyordu. Saat 11 olduğu için mağaza kapalıydı. Bugün baktım siparişlerimde onay bekliyor olarak görünmeye başlamış. Bu yüzden de veremediler mağazadan.stok bitmesiyle alakası varmı hocam?keşke direk eve sipariş etseydiniz
Sipariş onaylandıdan sipariş onay bekliyora çekmişler. İptal yakındır.Dün 4060ı 8.900 a alanlar buna güler hocam indirim felan yok aman diyim bu devirde 3060a 10k verilmez![]()