RTX 3060 Ekran Kartı ?

Ekran kartı için sadece 14 civarı ise bazen uygun fiyatlı sistemler çıkıyor o fiyata çıkar alırsın hazır sistemi diğer parçaları da satarsın en azından zararı en aza indirirsin

Ekran kartı için sadece 14 civarı ise bazen uygun fiyatlı sistemler çıkıyor o fiyata çıkar alırsın hazır sistemi diğer parçaları da satarsın en azından zararı en aza indirirsin
Sağolun Hocam ben bu konuyu sadece ekran kartının nasıl olduğunu sormak için açtım. tabii ki Komple Bir Sistem Kuracağım. Şuanda Laptop Var Ama Yetersiz Kalıyor Sadece oyun için önerebileceğiniz Sistem Varmı?

fiyat olarak bakmadım daha sadece araştırıyorum. Önerebileceğiniz bir ekran kartı varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç Derecede İlerliyor 80 geçiyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek tek toplamakmı mantıklı yoksa ayrı ayrı mı ? toplam bütçe 13 - 16 civarı
hocam sistem var kaçırmayın gamegarajda 14.500 dediginiz ekran kartı var sistemin icinde ben sistemi sordum iyibir sistemmiş siparişi verdim gelmesini bekliyorum
link bu sistem : https://www.gamegaraj.com/urun/aqua...ccpm13=1592478529&wccpm14=1604421840&wccpl=15

sistem ozamana kalırmı bilmiyorum ben sipariş verdiğimde 2ydi suan 5 6 gün indirim süresi var ben gelince yoruma yanıt veririm iyi kötü kalırsa alırsın dostum
inş dostum.

RTX3060 serisinin kötü modeli yok denilebilir. Normalde kötü modellerden biri olan MSI AERO ITX bile şuan 3060 da kabul edilebilir bir soğutma bloğu ve backplate barındırıyor.

Geri