Mertcetinkaya06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 235
- Konu Sahibi Konu Sahibi
şuanda 3060 13 - 14 aşağı yok fakat benim toplam bütçem 14 - 16 civarıyok kastettiğim ekran kartı için ayırdığın bütçeydi
şuanda 3060 13 - 14 aşağı yok fakat benim toplam bütçem 14 - 16 civarıyok kastettiğim ekran kartı için ayırdığın bütçeydi
Sağolun Hocam ben bu konuyu sadece ekran kartının nasıl olduğunu sormak için açtım. tabii ki Komple Bir Sistem Kuracağım. Şuanda Laptop Var Ama Yetersiz Kalıyor Sadece oyun için önerebileceğiniz Sistem Varmı?Ekran kartı için sadece 14 civarı ise bazen uygun fiyatlı sistemler çıkıyor o fiyata çıkar alırsın hazır sistemi diğer parçaları da satarsın en azından zararı en aza indirirsin
hocam sistem var kaçırmayın gamegarajda 14.500 dediginiz ekran kartı var sistemin icinde ben sistemi sordum iyibir sistemmiş siparişi verdim gelmesini bekliyorumfiyat olarak bakmadım daha sadece araştırıyorum. Önerebileceğiniz bir ekran kartı varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç Derecede İlerliyor 80 geçiyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tek tek toplamakmı mantıklı yoksa ayrı ayrı mı ? toplam bütçe 13 - 16 civarı
geldiği zaman takipte kalalım yorumlarını bekliyorum. Bakıyım Hocamhocam sistem var kaçırmayın gamegarajda 14.500 dediginiz ekran kartı var sistemin icinde ben sistemi sordum iyibir sistemmiş siparişi verdim gelmesini bekliyorum
link bu sistem : https://www.gamegaraj.com/urun/aqua...ccpm13=1592478529&wccpm14=1604421840&wccpl=15
isteğinize göre yükseltip düşürebilirsiniz sistemihocam sistem var kaçırmayın gamegarajda 14.500 dediginiz ekran kartı var sistemin icinde ben sistemi sordum iyibir sistemmiş siparişi verdim gelmesini bekliyorum
link bu sistem : https://www.gamegaraj.com/urun/aqua...ccpm13=1592478529&wccpm14=1604421840&wccpl=15
Tmmdır Sağolasın Hocam Bakıyorum.isteğinize göre yükseltip düşürebilirsiniz sistemi
sistem ozamana kalırmı bilmiyorum ben sipariş verdiğimde 2ydi suan 5 6 gün indirim süresi var ben gelince yoruma yanıt veririm iyi kötü kalırsa alırsın dostumgeldiği zaman takipte kalalım yorumlarını bekliyorum. Bakıyım Hocam
inş dostum.sistem ozamana kalırmı bilmiyorum ben sipariş verdiğimde 2ydi suan 5 6 gün indirim süresi var ben gelince yoruma yanıt veririm iyi kötü kalırsa alırsın dostum
eğer 3060 alıcaksan kaçırma bence ben 2 aydır 3060 sistem bekliyorum en uygunuda buinş dostum.
ev şuanda bakıyorum ondan ucuz yok.eğer 3060 alıcaksan kaçırma bence ben 2 aydır 3060 sistem bekliyorum en uygunuda bu