silent mode açıktırDonanım arşivinin en son attığı fiyat performans bilgisayarı itopyadan aldım ama ekran kartımın fanları dönmüyor yardım edebilir misiniz?
Kanka o nedirsilent mode açıktır
boştayken yani ekran kartın 50 60 arasıysa fanların dönmüyor dönmeyecek zaten yüke bindiği zaman dönüyorsa yani ısındığı zaman sorun yok demektirDonanım arşivinin en son attığı fiyat performans bilgisayarı itopyadan aldım ama ekran kartımın fanları dönmüyor yardım edebilir misiniz?
sessiz mod 55derece altı fanlar dönmezKanka o nedir
Ekran kartını yoğun kullanacak bir oyunda deneyin, ısı arttığına rağmen dönmezse sorun teşkil eder.Donanım arşivinin en son attığı fiyat performans bilgisayarı itopyadan aldım ama ekran kartımın fanları dönmüyor yardım edebilir misiniz?
Knk peki 55 dereceyi geçince otomatik mi çalışıyorsessiz mod 55derece altı fanlar dönmez
karttan karta farklılık gösterir 50 60 derece arası genelde kartlar sessiz modda çalışır 60 dan sonra fan devri otomatik yükselirKnk peki 55 dereceyi geçince otomatik mi çalışıyor
Kanka peki ya ekran kartımın sıcaklığına oyundayken nerden bakabilirimkarttan karta farklılık gösterir 50 60 derece arası genelde kartlar sessiz modda çalışır 60 dan sonra fan devri otomatik yükselir
MSI AfterburnerKanka peki ya ekran kartımın sıcaklığına oyundayken nerden bakabilirim