Rtx 3060 FurMark'ta 85 dereceyi görüyor

İşte acaba bu marka ve modele göre normal mi gerçekten de berbat bir soğutması mi var yoksa kartta bir problem mi var ona göre hareket edeceğim.
Bende Asus dual 3060 oc v2 modeli mevcut max 76 derece gördüm genelde de 70-73 arası geziyo fps sınırlaması koymazsam

Afterburner ile kontrol ettiniz mi? 85 derece de fanların çalışma hızı nedir?
TD500 gibi bir kasaya çok fazla geldi bana o sıcaklık. Acaba fanların dönüş hızında bir sorun olabilir mi?
Örnek veriyorum, fan çalışma hızı sabitlenmiştir ve %50'yi geçmiyordur belki de?
Afterburner yoksa kurup deneyebilir misiniz?

Bu modelin bu kadar ısınması normal değil, teknik servise vermekte fayda var.

Asus Dual Rtx3060ti Gddr6x Bellekli Olan En Yeni 3060ti Modeli Vardı Bende Oda Furmarkda 80 Derecelerde Çalışıyordu Yeni Nesilleri Biraz Sıcak Çalışıyo

Merhabalar yazın başında sistem toplamaya başladım ekran karti olarak RTX 3060 inno3d 12 GB twin 2x modeli var önce death stranding oynarken farkettim kart 82,83 derecelere çıktı şimdi ise furmark testi yapıyorum ortalama 85 max 86 gördü bu değerler bu seviye bir karta göre nasil veya nasıl düşünebilirim?
Kart 2. El mi

Hayır sıfır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Afterburner ile kontrol ettiniz mi? 85 derece de fanların çalışma hızı nedir?
TD500 gibi bir kasaya çok fazla geldi bana o sıcaklık. Acaba fanların dönüş hızında bir sorun olabilir mi?
Örnek veriyorum, fan çalışma hızı sabitlenmiştir ve %50'yi geçmiyordur belki de?
Afterburner yoksa kurup deneyebilir misiniz?
Hangi seviyeye getirmem lazım fan seviyesini

Kasa hava akışı nasıl ? Kasanın olduğu oda iyi hava alıyor mu ? Biraz UV yaptınız mı ?

Geri