Neler Yeni

Rtx 3060 FurMark'ta 85 dereceyi görüyor

NoxUs1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Yalnızer
Afterburner ile kontrol ettiniz mi? 85 derece de fanların çalışma hızı nedir?
TD500 gibi bir kasaya çok fazla geldi bana o sıcaklık. Acaba fanların dönüş hızında bir sorun olabilir mi?
Örnek veriyorum, fan çalışma hızı sabitlenmiştir ve %50'yi geçmiyordur belki de?
Afterburner yoksa kurup deneyebilir misiniz?
Fanlari msi afterburner üzerinden %100 e getirdim sonuç aynı
16915842372273768346652692133207.jpg
1691584279034946021737733320333.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa nedir ? Yan kapak vs. açık mı ?
Kasam onu mesh td 500 kullanıyorum temperli cam kapalı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

NoxUs1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Yalnızer
sıfırmı furmarkda mı o derecelerde kasa acık mı meshmi
Ekran kartım ikinci el değil demek istemiştim boşta dereceler normal furmark ta 86 oyunlarda da 80 i buluyor kasanin önünü açtım temperli camda açık baya içeriye buz gibi hava atıyor baktım tüm bunlara rağmen hala 86 derece

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

alex jensen

80+ Silver
hocam undervoltu falan geç o sıcaklıklar normal değerlerde hiç iyi değil çok fazla o kart için kartı servise gönderin

Ekran kartım ikinci el değil demek istemiştim boşta dereceler normal furmark ta 86 oyunlarda da 80 i buluyor kasanin önünü açtım temperli camda açık baya içeriye buz gibi hava atıyor baktım tüm bunlara rağmen hala 86 derece
2.el ise termal macunu kurumuştur macun yenileyin

NoxUs1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Yalnızer
kasanın camını açık kullanmak etki eder.
Dediğim gibi mesh kapağı kaldırdım temperli cami açtım kasanin içi buz gibi ama kart 86 da yanıyor tabiri caizse

hocam undervoltu falan geç o sıcaklıklar normal değerlerde hiç iyi değil çok fazla o kart için kartı servise gönderin

2.el ise termal macunu kurumuştur macun yenileyin
Aldığım siteye göndereceğim işin canımı sıkan kısmı o siteden aldığım 2 üründe de sorun yaşadım işte o biri de ekran kartiydi

alex jensen

80+ Silver
Dediğim gibi mesh kapağı kaldırdım temperli cami açtım kasanin içi buz gibi ama kart 86 da yanıyor tabiri caizse

Aldığım siteye göndereceğim işin canımı sıkan kısmı o siteden aldığım 2 üründe de sorun yaşadım işte o biri de ekran kartiydi
almasaydın hocam hangi site

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Burak MERCAN
Fanlari msi afterburner üzerinden %100 e getirdim sonuç aynı Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kasam onu mesh td 500 kullanıyorum temperli cam kapalı

Bizim ülkemizin insanları bir garip gerçekten mining yapıldı diye kart almazlar, hala bu dereceler için farklı çözüm önerileri verenler var.
%100'de sonuç aynıysa bir problem var demektir.
Garantisi devam ediyorsa ilgili testlere dair ekran görüntüleriyle birlikte nerden aldıysanız orayı başvurmakta fayda var.
Garanti devam etmiyorsa, kendiniz açıp termal pad ve termal macun yenilemesini bu işlemlere hakimseniz yapmayı deneyebilirsiniz.

NoxUs1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf Yalnızer
almasaydın hocam hangi site
İkisini aynı anda aldım bende müneccim olmadığıma göre sorun çıkacağını bilemezdim.

Bizim ülkemizin insanları bir garip gerçekten mining yapıldı diye kart almazlar, hala bu dereceler için farklı çözüm önerileri verenler var.
%100'de sonuç aynıysa bir problem var demektir.
Garantisi devam ediyorsa ilgili testlere dair ekran görüntüleriyle birlikte nerden aldıysanız orayı başvurmakta fayda var.
Garanti devam etmiyorsa, kendiniz açıp termal pad ve termal macun yenilemesini bu işlemlere hakimseniz yapmayı deneyebilirsiniz.
Evet kartım yeni garanite yollayacağım teşekkür ederim hocam

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
İkisini aynı anda aldım bende müneccim olmadığıma göre sorun çıkacağını bilemezdim.

Garanti varsa gönder

alex jensen

80+ Silver

hangi site hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,884
Üyeler
160,156
Son üye
ibosen0020