kesinlikleBendede asus dual 6600 var bu sicakliklarda rdr2 ultra max 59 derece asus msi gibi markalar ilk tercih olmali herzaman
kesinlikleBendede asus dual 6600 var bu sicakliklarda rdr2 ultra max 59 derece asus msi gibi markalar ilk tercih olmali herzaman
Bende Asus dual 3060 oc v2 modeli mevcut max 76 derece gördüm genelde de 70-73 arası geziyo fps sınırlaması koymazsamİşte acaba bu marka ve modele göre normal mi gerçekten de berbat bir soğutması mi var yoksa kartta bir problem mi var ona göre hareket edeceğim.
Kartta bir problem olduğu kesin mi?Hocam direkt yolla garantiye
85 derece olması sorun değil mi ?Kartta bir problem olduğu kesin mi?
Kart 2. El miMerhabalar yazın başında sistem toplamaya başladım ekran karti olarak RTX 3060 inno3d 12 GB twin 2x modeli var önce death stranding oynarken farkettim kart 82,83 derecelere çıktı şimdi ise furmark testi yapıyorum ortalama 85 max 86 gördü bu değerler bu seviye bir karta göre nasil veya nasıl düşünebilirim?
Hayır sıfırKart 2. El mi
Hangi seviyeye getirmem lazım fan seviyesiniAfterburner ile kontrol ettiniz mi? 85 derece de fanların çalışma hızı nedir?
TD500 gibi bir kasaya çok fazla geldi bana o sıcaklık. Acaba fanların dönüş hızında bir sorun olabilir mi?
Örnek veriyorum, fan çalışma hızı sabitlenmiştir ve %50'yi geçmiyordur belki de?
Afterburner yoksa kurup deneyebilir misiniz?
Yani odam havadar diyemem. Ama havasızda değil ayrıca bulunduğum yer sıcakta değilKasa hava akışı nasıl ? Kasanın olduğu oda iyi hava alıyor mu ? Biraz UV yaptınız mı ?
Yani odam havadar diyemem. Ama havasızda değil ayrıca bulunduğum yer sıcakta değil