Neler Yeni

rtx 3060, i7 11800h fps problemi 30-40fps apex legend

blorein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berke Topcu
1648139611965.png

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Geçmiş olsun hocam değişim talep edin. Yeni aldıysanız da para iadesi isteyin. Monster dışı bi firmadan alın. Ayrıca gelişme olursa yazarsanız diğer kullanıcılar için de fikir oluşturur. Merakla bekliyorum tekrar geçmiş olsun.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu yüzden kimseye Excalibur ve Monster önermiyorum.

blorein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berke Topcu
asla ve asla kabul etmiyorlar bunu

Geçmiş olsun hocam değişim talep edin. Yeni aldıysanız da para iadesi isteyin. Monster dışı bi firmadan alın. Ayrıca gelişme olursa yazarsanız diğer kullanıcılar için de fikir oluşturur. Merakla bekliyorum tekrar geçmiş olsun.
Teşekkür ederim, alalı 4 ay oldu garantisi hala devam ediyor değişim talep edicem ama aynı ürün artık satışta olmadığı için nasıl çözücez süreci çok merak ediyorum mutlaka buradan gelişmeleri iletirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yüzden kimseye Excalibur ve Monster önermiyorum.
Kesinlikle indirimde diye pişman olarak aldım aynı kafam olsa alacağım marka bu olmaz ben de artık önermiyorum

blorein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berke Topcu
Teknik servis müdürü tarafından az önce arandım, cihaz değişimi için işlem başlatılmış 2 saat sonra gelin değişiminizi gerçekleştirelim dedi ve paylaşımım yüzünden tutanak tutuldugunu iletti. Arkadaşlar hakkınızı aramaktan çekinmeyin.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Teknik servis müdürü tarafından az önce arandım, cihaz değişimi için işlem başlatılmış 2 saat sonra gelin değişiminizi gerçekleştirelim dedi ve paylaşımım yüzünden tutanak tutuldugunu iletti. Arkadaşlar hakkınızı aramaktan çekinmeyin.
Bakalım buradan sonrası ne olacak umarım iyi bir cihaz teklif ederler aynısı ile değiştirmezler...

blorein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berke Topcu
Arkadaşlar merhaba süreç sonlandı olan olayları size aktarmak istedim. Tulpar T7 24.1 Modelinde götürdüğüm cihazımın aynısından bir ürün getirildi ve test etmem istendi testler sırasında 3 fps alan cihaz şube müdürününde görmesi üzerine artık bir şey ispatlamak zorunda kalmadığım anlaşıldı ve başka bir model olan Tulpar T7 v20.4 modeliyle karşılıksız değişikliği gerçekleşti. Size sadece söyleyebileceğim şu hakkınızı aramaktan çekinmeyin gerekli olduğunu düşündüğünüz her şeyi yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba süreç sonlandı olan olayları size aktarmak istedim. Tulpar T7 24.1 Modelinde götürdüğüm cihazımın aynısından bir ürün getirildi ve test etmem istendi testler sırasında 3 fps alan cihaz şube müdürününde görmesi üzerine artık bir şey ispatlamak zorunda kalmadığım anlaşıldı ve başka bir model olan Tulpar T7 v20.4 modeliyle karşılıksız değişikliği gerçekleşti. Size sadece söyleyebileceğim şu hakkınızı aramaktan çekinmeyin gerekli olduğunu düşündüğünüz her şeyi yapın.
3 fps veren 2. T7 24.1 modeli
1648313122426.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,127
Üyeler
164,253
Son üye
blowzie16
Top Bottom