Rtx 3060 mining yapmaya değermi

Rexpow

80+
Reaksiyon skoru
57
Slm lar gaziantepte yaşiyorum elimde 1 adet rtx 3060 12gb kart varda sizce yapmaya değermi aylik ne kadar kazanabilirim kartı çurutmeye değer mi yani bide kart sizce ne kadar sure icinde çürrür

Mining tek kartla pek karlı olmuyor

Merhaba, Kesinlikle değmez aylık kazancınızı tahmin edemem ama hiçbirşey kazanmazsınız diyebilirim. Madencilik işleri 1 veya 2 ekran kartıyla olacak iş değil. 8 9 10 tane lazım yüklü miktarda kazanmak için. Bu ekran kartının ömrünü boşa harcamış olursunuz ayrıca hiçbirşeyde kazanmazsınız.

Slm lar gaziantepte yaşiyorum elimde 1 adet rtx 3060 12gb kart varda sizce yapmaya değermi aylik ne kadar kazanabilirim kartı çurutmeye değer mi yani bide kart sizce ne kadar sure icinde çürrür
Isı değerleri iyi olursa hiç birsey olmaz karta aylık 800-1000 TL de getirir.

Kartın parasını ve elektrik parasını da hesaba katarsan. Az bir kâr ile sıyrılırsın.
UV ve OC yaparsan daha iyi olur tabi.

1 yılı var iy bir uc ile 1.5 yıl çürüt gitsin ya alsaydım 1 saniye düşünmeden başlatırdım 18 ay aylık 1200tl güzel bir oc uv ile elektriği çıksan 1100tl 19800tl eder toplam çok iyi para
YTD

Mining duvarı aşıldığından itibaren değer.

neden değmesin bende olsadı o kart şuanda rig ime bir kart daha eklemiştim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,108
Üyeler
188,034
Son üye
Maqita
Geri