Neler Yeni

Rtx 3060 monitöre görüntü gitmiyor

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Bunlara ben de katılıyorum ama bundan önce anakarta bağlıydı vga kablosu bu nasıl oluyor ben onu sebebini merak ediyorum aslında
Önceki işlemciniz APU ise anakarttan alır görüntüyü. Anakartlara vga girişi oluyor

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
ekran kartına takcan olm görüntü kablosunu bi de sana hdmi girişli monitör lazım çoğu dönüştürücü çalışmıyor

rech

80+ Bronze
Merhaba bende r7 240 vardı,bugün asus tuf rtx 3060 12 gb aldım.Ekran kartını değiştirdikten sonra pc yi açtım ışıklar yanıyor fanlar dönüyor ama monitöre görüntü gitmiyor,ve kapatma tuşuna bastıktan sonra pc kapanmıyor çalışmaya devam ediyor.
Not: Ekran kartında vga girişi yok
VGA dönüştürücü alıp ekran kartına takın. Eğer görüntü gelmezse ramleri çıkarıp slotu silgiyle temizleyip geri takın. Hala görüntü yoksa beni etiketleyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yuşa kerim saraç
Yarın kablo falan alıp tekrar deneyecem buraya sonuçları yazarım

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Özgür Derebey
Fanlar anakart üzerinden aldığı elektrikle de döner sıkıntı olmaz ancak görüntü vermesi için psu dan güç alması gereklidir bence siz bilgi sahibi değilseniz yazmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yuşa kerim saraç
Güncelleme: Vga hdmı dönüştürücü aldım bir şey değişmedi, ekran kartı fanları dönüyor 5-6 saniye sonra duruyor ve bilgisayarı açma tuşu açarken çalışıyor ama kapatırken çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yuşa kerim saraç
VGA dönüştürücü alıp ekran kartına takın. Eğer görüntü gelmezse ramleri çıkarıp slotu silgiyle temizleyip geri takın. Hala görüntü yoksa beni etiketleyin.
Reis durum hala aynı maalesef,fanlar dönüyor ama görüntü gitmiyor vga hdmı dönüştürücü aldım.Bu arada eski ekran kartını takınca da görüntü gitmiyor artık

alex jensen

80+ Silver
Reis durum hala aynı maalesef,fanlar dönüyor ama görüntü gitmiyor vga hdmı dönüştürücü aldım.Bu arada eski ekran kartını takınca da görüntü gitmiyor artık
dostum tam sistemini yazar mısın ek olarak açılırken bir video atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

Top Bottom