Rtx 3060 monitöre görüntü gitmiyor

ekran kartına takcan olm görüntü kablosunu bi de sana hdmi girişli monitör lazım çoğu dönüştürücü çalışmıyor

Merhaba bende r7 240 vardı,bugün asus tuf rtx 3060 12 gb aldım.Ekran kartını değiştirdikten sonra pc yi açtım ışıklar yanıyor fanlar dönüyor ama monitöre görüntü gitmiyor,ve kapatma tuşuna bastıktan sonra pc kapanmıyor çalışmaya devam ediyor.
Not: Ekran kartında vga girişi yok
VGA dönüştürücü alıp ekran kartına takın. Eğer görüntü gelmezse ramleri çıkarıp slotu silgiyle temizleyip geri takın. Hala görüntü yoksa beni etiketleyin.

Yarın kablo falan alıp tekrar deneyecem buraya sonuçları yazarım

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
Fanlar anakart üzerinden aldığı elektrikle de döner sıkıntı olmaz ancak görüntü vermesi için psu dan güç alması gereklidir bence siz bilgi sahibi değilseniz yazmayın

Güncelleme: Vga hdmı dönüştürücü aldım bir şey değişmedi, ekran kartı fanları dönüyor 5-6 saniye sonra duruyor ve bilgisayarı açma tuşu açarken çalışıyor ama kapatırken çalışmıyor

VGA dönüştürücü alıp ekran kartına takın. Eğer görüntü gelmezse ramleri çıkarıp slotu silgiyle temizleyip geri takın. Hala görüntü yoksa beni etiketleyin.
Reis durum hala aynı maalesef,fanlar dönüyor ama görüntü gitmiyor vga hdmı dönüştürücü aldım.Bu arada eski ekran kartını takınca da görüntü gitmiyor artık

Reis durum hala aynı maalesef,fanlar dönüyor ama görüntü gitmiyor vga hdmı dönüştürücü aldım.Bu arada eski ekran kartını takınca da görüntü gitmiyor artık
dostum tam sistemini yazar mısın ek olarak açılırken bir video atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,825
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri