Neler Yeni

Rtx 3060 ti ısınma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Benim sistemim
Asus dual rtx 3060 ti
Amd ryzen 5 3600x
Kasa cooler master h500p
Ekrankartı oyunlarda 80-83 dereceyi görüyor fan hızı 95i görüyor işlemci yana bi sıkıntım yok ama ekrankartı çok çok gereğinden çok ısınıyor kasanın ön tarafında 2 büyük fan var arkasına 3 tane 120lik fan takarsam bu sorun çözülür mü yada bi faydası olurmu

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Benim sistemim
Asus dual rtx 3060 ti
Amd ryzen 5 3600x
Kasa cooler master h500p
Ekrankartı oyunlarda 80-83 dereceyi görüyor fan hızı 95i görüyor işlemci yana bi sıkıntım yok ama ekrankartı çok çok gereğinden çok ısınıyor kasanın ön tarafında 2 büyük fan var arkasına 3 tane 120lik fan takarsam bu sorun çözülür mü yada bi faydası olurmu
Derecesi o kadar fazla değil oynadığın oyuna göre de değişir muhtemelen kartı zorlayan bir oyun oynuyorsun. Termal bakımlarını ne zaman yaptın veya yaptırdın ? kaliteli bir macun alıp temizlemekte fayda var. Ek fan takman sadece içerideki hava akışını rahatlatır 3 5 derece düşeceğini tahmin ediyorum.

~helloworld

80+ Bronze
Kart eski mi acaba termal bakım ihtiyacı olduğu aşikar fakat bir durum daha var 3060ti GDDR6X Mİ x olup olmadigina emin ol x varsa daha normal karşılarım ısınmasını

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Derecesi o kadar fazla değil oynadığın oyuna göre de değişir muhtemelen kartı zorlayan bir oyun oynuyorsun. Termal bakımlarını ne zaman yaptın veya yaptırdın ? kaliteli bir macun alıp temizlemekte fayda var. Ek fan takman sadece içerideki hava akışını rahatlatır 3 5 derece düşeceğini tahmin ediyorum.
Oynadığım oyun gta 5 high ayarlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart eski mi acaba termal bakım ihtiyacı olduğu aşikar fakat bir durum daha var 3060ti GDDR6X Mİ x olup olmadigina emin ol x varsa daha normal karşılarım ısınmasını
2El aldım içi açıp temizleyip termal macunu yeniledim GDDR6 (SAMSUNG) YAZIYOR GPU-Z den bakınca

Son düzenleme:

~helloworld

80+ Bronze
Termal macun uygulaması yaptıysan hangi termal macununu kullandin ve yanlis uygulama yapmis olabilirsin.

ByEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre Yılmaz
3060 ti genel olarak ısınıryor geçen gün bizde arkadaşın kartına bakım yaptık warzone da 80 82 derecelerde geziyor yani normal denilebilir ayrıca kasa sirkülasyonuda iyiyken bu değerleri gördük

Top Bottom