R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
şu sıfır bağımlıları harbi değişikKızmayın ama ikinci el 3070ti daha mantıklı olur sanki he hem daha ucuz
Ya sıfır iyi güzel de pahalı be aga ama millet de haklı ikinci ele güvenemiyor arada kalmışlar ben ikinci el alıyorum kendime ama herkes anlamaz kişu sıfır bağımlıları harbi değişik
Alsınlar alsınlar da bu fiyattan almasınlarBirileri sıfır ürün almazsa, ikinci ele nasıl kart düşecek. Hele bırakın hele isteyen sıfır alsın.
Aynen öyle kanka bunun 3070ti ni çok aradım ikinci elde düşmedi bi türlüYa sıfır iyi güzel de pahalı be aga ama millet de haklı ikinci ele güvenemiyor arada kalmışlar ben ikinci el alıyorum kendime ama herkes anlamaz ki
Boşver beyaz takıntısıni bende de vardı pişman oldum kurduğuma valla bak ekstrem bütçeniz yoksa para problem değilse görselliğe de baya takıntılı iseniz eyw ama inan o kadar değmiyor aha bende var gerçi ekran kartı siyah ama sonuçta beyaz niteliğinde hiçbir fark yok yaniAynen öyle kanka bunun 3070ti ni çok aradım ikinci elde düşmedi bi türlü
Orası öyle kanka da beyazın tadını alan bırakamıyorBoşver beyaz takıntısıni bende de vardı pişman oldum kurduğuma valla bak ekstrem bütçeniz yoksa para problem değilse görselliğe de baya takıntılı iseniz eyw ama inan o kadar değmiyor aha bende var gerçi ekran kartı siyah ama sonuçta beyaz niteliğinde hiçbir fark yok yani
Ben aldım daha önce aha da en son arkadaşıma topladım Beyaz ama işteOrası öyle kanka da beyazın tadını alan bırakamıyor