Neler Yeni

RTX 3060 vs RX 6600XT

holychama

80+
İkiside seni üzmeyecek ekran kartı tabikide fakat uzun ömürlü kullanım ve pişman olmaman adına sana Nvidia'ı önerebilirim, şahsen kendim uzun süredir AMD ürünlerini kullanıyordum, fakat yazılımsal hatalardan daralıp bir hafta önce ekran kartımı ucuz bir fiyata sattım ve Nvidia'ı tercih ettim. Yaşadığım pişmanlığı yaşamaman için kesinlikle Nvidia'ı tercih etmen gerektiğini düşünüyorum.

tyrantrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
can çalık
Instagram
cancaliks
Twitter
acancalik
RX6600XT kullanan birisi olarak söyleyebilirim ki almadan önce bir çok teste baktım. Baktığım her testte neredeyse RTX 3060 ' ın bir tık üstünde performans aldığını gördüm. Işın izleme teknolojisini kullanmadığım için o konuyu ele almadım. DLSS konusuna gelecek olursak AMD'nin FSR teknolojisinden daha iyi olduğu aşikar. Lakin yine de online oyunlarda ne DLSS ne de RTX kullanılmadığı için (Tercih edilmesi bence mümkün değil) RX6600XT saf kas gücü konusunda seni bir hayli tatmin edecektir.

BabaVoss7

80+ Silver
Bencede 6600xt. Rtx ve dlss cazip olsada dendiği gibi her oyunda geçerli olmuyor. Ve dlss bence saf güç kadar çekici değil. Sonuçta bi yerden kısıyo az da olsa. Amd hatalarına gelirsek. Hayatımda hiç nvdia kullanmadım full amdciydim. Öyle denk geldi doğrusu. Şuan ki kartımda dahil hiç bir sıkıntı yaşamadım biraz şans ve beklenti meselesi bence.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,421
İsim
Diyarhan
RTX kullananı pek görmedim heleki xx60 serisi ile. Şu anda en büyük fark dlss 2.0 ama 6600xt nin %15 daha güçlü olduğunu düşünürsek bence ucuz olanı alın geçin.

Top Bottom