Rabiotta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 566
evet cidden efsane bir özellik yaBak vallahi bu özellik efsane. Normalde Steelseries engine var o vuruşları kaydediyor ama nvidia gibi sağlıklı değil.
evet cidden efsane bir özellik yaBak vallahi bu özellik efsane. Normalde Steelseries engine var o vuruşları kaydediyor ama nvidia gibi sağlıklı değil.
Donanım arşivi nvidia fan boyları diye video yapmasaydı keşke bir sürü türeme çıktı kayıt performansı diye.Ekran kaydı alıyorsan düşünme bile 3060’ı al. 6600 var bende satıp 3060’a geçicem hiç memnun değilim AMD’nin kayıt performansından
Ne videosundan bahsediyorsun izlemedim bileDonanım arşivi nvidia fan boyları diye video yapmasaydı keşke bir sürü türeme çıktı kayıt performansı diye.
Hangisini seçersen seni üzmez ikiside çok güçlü kartlar amdnin yazılım sorunu çıkmazsa kafan 4-5 yıl rahat olur 6700deZotac 3060 7600 TL ye , rx 6700 7100 e geliyor sabahtan beri bunun cevabını arıyorum hangisi ? 3-4 yıl kullanmak istiyorum huzurla.
Hangisini seçersen seni üzmez ikiside çok güçlü kartlar amdnin yazılım sorunu çıkmazsa kafan 4-5 yıl rahat olur 6700de