Neler Yeni

RTX 3060ti vs RTX 4060 vs RTX 4060ti

bozkan

80+ Bronze
Kasa fanı bozuk falan gelme ihtimali zor.Test edip yolluyorlar.Kargo esnasında bir sorun olursa onda tutanak tutturup biraz uğraşırsınzı o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanıdık olsa da kazık fiyata toplayacağınzı düşünüyrum.Üst seviye sistemler hariç giriş-orta sistemler hazır alınmalı
Kasa fanı sadece en basit örnekti. Deneyip yolladıklarını herkes biliyor zaten.

Sıvı soğutmam 1 ay sonra bozuldu tüm kasayı yollayın dediler. Sıvı soğutma pompasının bozuk olduğu aşikar olduğu halde yalnızca sıvı soğutmayı yollayın, test edelim diyemiyorlar. 1000 km mesafeye kasa yollamam için anneleri o kadar güzel değil açıkçası hahaha.

Toplama kasanın raconu buymuş, sonradan öğrendim. Maksat benim gibi İstanbul ya da Ankara'da yaşamayan insanların yaşayabileceği benzer mağduriyetleri önleyebilmek.

Gittim yeni sıvı soğutma aldım, Başlarım onların yapacağı işe :)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,006
İsim
Emir
Kasa fanı sadece en basit örnekti.

Sıvı soğutmam 1 ay sonra bozuldu tüm kasayı yollayın dediler.

Gittim yeni sıvı soğutma aldım, Başlarım onların yapacağı işe :)
hangi sıvı soğutma?

bozkan

80+ Bronze
hangi sıvı soğutma?
Bütün dünyada geri çağırılan MSI Coreliquid 240R idi.

MSI'in resmi sitesinde kronik sorunlu olduğu belirtilen bir sıvı soğutma yani. Video vs. her türlü kanıt sunmama rağmen (bozuk pompa), sadece soğutucu değişimini asla kabul etmediler.

1000 km mesafeye kasa kargolamam istendi. Site adını vermeyeceğim artık çünkü bütün hazır sistem satan siteler aynı politikayı izliyor, Türkiye yalnızca İstanbul ve Ankara'dan ibaret sanıyorlar sanırım.

Yeni aldığınız sistemde böyle sorunlar yaşayıp saçma sapan kargoyla uğraşmak falan heves kırıcı ve gereksiz uğraştırıcı süreçler.

Kasayı yollayacağım, geri gelecek, kasada vuruk falan meydana gelecek ki 1000 km gidiş 1000 km geliş taşınacak bu kasa elden ele. Hasar alma ihtimali iyi paketleme olmasına rağmen çok yüksek. Sonra tutanak tuttur iptal et, iade al. O sırada enflasyondan fiyatlar yükselmeye devam etsin, aldığın paraya aynı sistemi alamama riski vs... (2 sene önce yaşandı bu olaylar).

Bugün sanmıyorum hazır sistem siteleri bu saçma sapan politikalarını yenilemiş olsun. Aradığınızda yeni yetme bir lavuk sizi teknoloji cahili sanıp üstten üstten konuşmuyor mu bir de... Başka parçada arıza olabilir siz sıvı soğutma sanmış olabilirsiniz diyor... Muhtemelen onun yaşı kadar sistem geçmiştir elimden de neyse...

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,006
İsim
Emir
Bütün dünyada geri çağırılan MSI Coreliquid 240R idi.

MSI'in resmi sitesinde kronik sorunlu olduğu belirtilen bir sıvı soğutma yani. Video vs. her türlü kanıt sunmama rağmen (bozuk pompa), sadece soğutucu değişimini asla kabul etmediler.

1000 km mesafeye kasa kargolamam istendi. Site adını vermeyeceğim artık çünkü bütün hazır sistem satan siteler aynı politikayı izliyor, Türkiye yalnızca İstanbul ve Ankara'dan ibaret sanıyorlar sanırım.

Yeni aldığınız sistemde böyle sorunlar yaşayıp saçma sapan kargoyla uğraşmak falan heves kırıcı ve gereksiz uğraştırıcı süreçler.

Kasayı yollayacağım, geri gelecek, kasada vuruk falan meydana gelecek ki 1000 km gidiş 1000 km geliş taşınacak bu kasa elden ele. Hasar alma ihtimali iyi paketleme olmasına rağmen çok yüksek. Sonra tutanak tuttur iptal et, iade al. O sırada enflasyondan fiyatlar yükselmeye devam etsin, aldığın paraya aynı sistemi alamama riski vs... (2 sene önce yaşandı bu olaylar).

Bugün sanmıyorum hazır sistem siteleri bu saçma sapan politikalarını yenilemiş olsun. Aradığınızda yeni yetme bir lavuk sizi teknoloji cahili sanıp üstten üstten konuşmuyor mu bir de... Başka parçada arıza olabilir siz sıvı soğutma sanmış olabilirsiniz diyor... Muhtemelen onun yaşı kadar sistem geçmiştir elimden de neyse...
söyeldiğinz şeylerle uğraşmak yerıne tüketici heyetıne başvursanız ya iade edeceklerdi ya da üst seviyesini vermek zorundalardı.Sikayetvara birde ilettiniz mi bir yerleri tutuşuyor

Top Bottom