- Reaksiyon skoru
- 50
Bu arada aklıma bir soru daha düştü servise kullanılan termal macunun marka modelini sorar mısınız? eğer toplu alım yapıldığı için marka vs emin değillerse ısı iletim katsayısını sorar mısınız?
anladım önereceğin macun var mı bizim sistemeben 28k baz fiyattan aldım 2 karta çektim birinde vadeyle 12 ay 2.3k farkla diğeri banka kartıydı ona vade farksız 6 ay yaptırdım totalde 31k ya yakın ödedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
macunu sizin götürmeniz daha iyi olur eğer ısı iletim katsayısı daha yüksek bir macun götürürseniz ki büyük ihtimal satın alacağınız çoğu stok macundan daha yüksek ısı iletim katsayısına sahiptir.
donanımsal sorun yok knk yazılımsal sorun var oda benle alakalı sanırım tavsiye ederimBen alıcaktım. Bq70xc modelinde bir sıkıntı yok sanırsam. Donanımcı abim önermişti.
18500 e aldım bendehemen bakayım, bu arada siz kaça aldınız
o fiyata yakalamak şans. Şuan 34k civarı18500 e aldım bendehepsiburadadan ucuza aldım
benim vadeli aldığım fiyata birdaha vade koymuşlaro fiyata yakalamak şans. Şuan 34k civarı
Bilgisayarı ne zaman aldımız hocamÜniversite olmasa kasalı toplardım fakat bilgisayar mühendisliği kazanınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim vadeli aldığım fiyata birdaha vade koymuşlar![]()
Hocam 18 temmuzda 19kya rx 6600m aldım. Keşke haberim olsaydı belki yakalardım.14 Temmuz Hepsiburada.com üzerinden kendi satış yaptığı son ürünü aldım
Ben hala muxun ne işe yaraığını bilmiyorumaynen bende temmuzda alırken baktım 3070 li herhangi bir cihaz 50k ya yakın vardı mux switchli olsun dediğinde