Dostum 3000 serisi çok pahalı gelecek beklediğine deymez 2070s al geç3070 ekran kartı beklenmeye değer mi yoksa gidip 2070 super mi almak mantıklı ve sizce 3070 fiyat bakımından kaç para olur
Alabilirsin sorun olmaz 3000 aşırı pahalı olcak bunun hakkında konuştuk @Rambo_87bu arada fiyat bakımından 4600 TL den başlıyor genel olarak 2070 superler 3 fanlı modeller için dediğim
Eminmisin çok pahalı olcak 6 7 bin fiyatlarda gezcek turkiyedeben 5.5k civarı olacak diye düşünüyorum 3070ler
bence daha fazla olur gibi geliyor bana ama senin dedigin gibi de olursa kötü olur şimdi almak 2070 super mantık dışı olur sonuçta %30 oranında performans farkı ola bilir deniliyorben 5.5k civarı olacak diye düşünüyorum 3070ler
birde fiyat bakımından 2070 superlerin fiyatı düşer mi bunlar gelirse bi ihtimal de olsaEminmisin çok pahalı olcak 6 7 bin fiyatlarda gezcek turkiyede
kanka 2070 super neye yetmiyor mis gibi RTX GPU 3000 serisi için bir ton para biriktirmeniz gerekecek hem elinizdeki CPU onu besleyemez ise darboğaz a sebebiyet verebilir 2070 super alın doya doya kullanın mis gibibence daha fazla olur gibi geliyor bana ama senin dedigin gibi de olursa kötü olur şimdi almak 2070 super mantık dışı olur sonuçta %30 oranında performans farkı ola bilir deniliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde fiyat bakımından 2070 superlerin fiyatı düşer mi bunlar gelirse bi ihtimal de olsa
işlemci olarak 3700x olarak düşünüyorum ki ekran kartları arasında fiyat bandında fark az olursa neden performans kaybı yaşayım uzun ömürlü olsun istiyorum 6 yıldır pc toplama tarzı işlerle alakalı bilgi edinmeye çalışıyorum bunun içinde ugraşıyorum ve sonunda bu kadar yakınlaştım bilgisayarla alakalı bir bölüm okuduğumdan istiyorum bu kadar yüksek bir sistem olmuşken en iyilerinden olsunkanka 2070 super neye yetmiyor mis gibi RTX GPU 3000 serisi için bir ton para biriktirmeniz gerekecek hem elinizdeki CPU onu besleyemez ise darboğaz a sebebiyet verebilir 2070 super alın doya doya kullanın mis gibi
2070s r7 3700x ikili gayet iyi.işlemci olarak 3700x olarak düşünüyorum ki ekran kartları arasında fiyat bandında fark az olursa neden performans kaybı yaşayım uzun ömürlü olsun istiyorum 6 yıldır PC toplama tarzı işlerle alakalı bilgi edinmeye çalışıyorum bunun içinde ugraşıyorum ve sonunda bu kadar yakınlaştım bilgisayarla alakalı bir bölüm okuduğumdan istiyorum bu kadar yüksek bir sistem olmuşken en iyilerinden olsun
hakılısın fakat aralarındaki fiyat az olursa neden gidip 3070 varken 2070 super alayım ki uzun seneler kulanacagım bu sistemi2070s r7 3700x ikili gayet iyi.
çok pahalı gelecek bu daha çok para demek3070 ekran kartı beklenmeye değer mi yoksa gidip 2070 super mi almak mantıklı ve sizce 3070 fiyat bakımından kaç para olur
ya aralarında fark az olursa 2070 super ile 3070 arlarında 500 tl bandını geçmiycek şekilde bir fiyat farkı çıkarsa ben direk 3070 alır geçerim ki işlemci babında 3700x gibi bir canavar var aklımdaçok pahalı gelecek bu daha çok para demek
ayrıca bu kartı besleyecek işlemci yine ayrı para
bu kart ısınacak yine ayrı para rtx2070s al geç derim ama paran varsa bekle