Neler Yeni

RTX 3070 performansı normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
hocam işlemcilerimiz de aynı sanırım. siz nereden almıstınız sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

rtx 3070 mesut cevik
Bende mesut cevik ilk stoktan aldım

tuf olacağını bilseydim beklerdim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
cihan şahin
Arkadaşlar gaming gen üzerinden aldığım sistemimi ancak 2 oyunda deneme fırsatı buldum. (Performans modunda)

CS GO 1080p- high de 250 300 fps
1024 768 low 250-300-350 arası bazen 160 lere düşüyor smoke da ama nadir

Battlefield 1 : 1080p- ultra 170 FPS
High 200 altına düşmedi pek

Videolardaki değerlerden bi tık düşük sanki bunlar. Kasayı yollayın inceleriz dediler. Sizce bu sisteme bu performans normal mi?

Sistemim:
i5 12400f
Asus Tuf RTX 3070
ASUS PRIME B660M-A D4
Adata 2x8 gb ram 3200 hz ddr4
WN ssd 500gb
ASUS Tuf gt301 kasa + Asus Tuf 750w güç kaynağı
aynı işlemciyi kullanıyorum 5600x e fark atıyor RX 6600 ekran kartıyla 2k çözünürlükte 400 fps alıyorum.
3070 cs go için çok güçlü bir ekran kartı işlemci darboğaz yapıyor olabilir. 2k da test etmenizi öneririm.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,405
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Birazdan Superposition sonucumu atacağım. O.c'li ve O.c'siz.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,405
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Superposition benchmark 8733 çıktı hocam- 1080p extreme

Hocam benim dual 3070'i sizin tuf'ın frekanslarına getirip test yaptığımda 8745 çıktı bi sorun yok gibi gözüküyor. Ya da ikimiz de de sorun var :D
O.c'siz halde 8774 Puan aldı. Ekran kartı Msi Gaming X Trio, Driver Sürümüm ise baya eski.
3070.PNG

Dr_X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hakan Çek
aynı işlemciyi kullanıyorum 5600x e fark atıyor RX 6600 ekran kartıyla 2k çözünürlükte 400 fps alıyorum.
3070 cs go için çok güçlü bir ekran kartı işlemci darboğaz yapıyor olabilir. 2k da test etmenizi öneririm.
Hocam 2k ulttrada ortalama 300 fps oluyor normal mi sizce

O.c'siz halde 8774 Puan aldı. Ekran kartı Msi Gaming X Trio, Driver Sürümüm ise baya eski.
Alıntıyı görüntüle
Hocam sizce geri yollamaya gerek var mı 30 puan çok fark ediyor mu ? Pek anlamıyorum bu işlerden

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,405
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Beğen
Reaksiyonlar: Dr_X

Dr_X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hakan Çek
Yok hocam ben gaming gen ile ilgili dedikodular duydum o yüzden paranoya yaptım. Siparişleri iptal ederken de sıkıntı yaşanıyor dediler, ben bu sistemden önceki siparişimi iptal ettiğimde hiç sorun yaşamadım. Sadece müşteri hizmetlerini aradığımda arkadan küfürlü sesler geliyordu, ama ilgilendiler benimle :D Kullanılmış ekran kartlarını yolluyorlar yoksa bu kadar ucuz olmaz diyorlardı ama sonuçta koskoca asusu sponsor yaptılar sorun çıkmamıştır. Başka yerden almış olsam zaten test bile yapmazdım

Benim dediğim olay da darboğazdan kaynaklanıyor sanırım. Bu arada biostan resizeBar kapalıydı onu açınca ciddi anlamda fps artışı oldu. Eğer sizin de kapalıysa açmanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Yok hocam ben gaming gen ile ilgili dedikodular duydum o yüzden paranoya yaptım. Siparişleri iptal ederken de sıkıntı yaşanıyor dediler, ben bu sistemden önceki siparişimi iptal ettiğimde hiç sorun yaşamadım. Sadece müşteri hizmetlerini aradığımda arkadan küfürlü sesler geliyordu, ama ilgilendiler benimle :D Kullanılmış ekran kartlarını yolluyorlar yoksa bu kadar ucuz olmaz diyorlardı ama sonuçta koskoca asusu sponsor yaptılar sorun çıkmamıştır. Başka yerden almış olsam zaten test bile yapmazdım

Benim dediğim olay da darboğazdan kaynaklanıyor sanırım. Bu arada biostan resizeBar kapalıydı onu açınca ciddi anlamda fps artışı oldu. Eğer sizin de kapalıysa açmanızı öneririm.
Bende açık hocam ama örneğin e-spor yani valorant csgo gibi oyunlarda 5600 daha iyi performans veriyor ve evet darboğaz konusunda haklısınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Dr_X
Top Bottom