1080Pde biraz olur 2kda olmazBaşlıkta gördüğünüz gibi RTX 3070 Ryzen 5 5600 ikilisi 1080p oynayışta darboğaz yapr mı?
Hayati sorun teşkil etmez besleyecektir.Başlıkta gördüğünüz gibi RTX 3070 Ryzen 5 5600 ikilisi 1080p oynayışta darboğaz yapr mı?
oc yapamam hocam anakartım msi A520M-A Pro a serisi olduğu için oc yapılmıyorbasit bir oc ile yapmaz 4.5 ghz belki 4.4ghz bile
hocam zevki bozacak kadar yapmaz derken ufak takılmalar falan mı oluyor nasıl bir şey ki bu darboğaz olayıOyun zevkini bozacak kadar yapmaz.Pek fark edeceğinide zannetmiyorum
o zaman yüksek performansa alırsın güçten işlemciyioc yapamam hocam anakartım msi A520M-A Pro a serisi olduğu için oc yapılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam zevki bozacak kadar yapmaz derken ufak takılmalar falan mı oluyor nasıl bir şey ki bu darboğaz olayı
100 fps değil 98 fsp oynarsın takılma bence o kadar işlemciyi pbo aç hiç yapmazoc yapamam hocam anakartım msi A520M-A Pro a serisi olduğu için oc yapılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam zevki bozacak kadar yapmaz derken ufak takılmalar falan mı oluyor nasıl bir şey ki bu darboğaz olayı