RTX 3070 SİSTEM ÖNERİSİ

Ama hocam siz 15 18k arasi bütçe veriyorsunuz PC için 13k max bütçe oluyor geriye kalan 5 k bütçe 1monitor için çok fazla

Hocam yaklaşık 7-8 senedir 950m li kıçı kırık 720p ekrana bakıyorum . Resimden çıkardığım kadarıyla yaşlar az çok yakın olduğunu düşünüyorum ; Ele az biraz toplu para geçince insan heves ettiği şeyi uzun vadeli bir şekilde kullanmak için almak istiyorum . Bende bu sistemi dizdiğim zaman en az 4-5 yıl , ufak değişikliklerle 7 yıla kadar götürecek ferah - ayar kısma derdi olmayan bir şey toplamak istiyorum amaç budur yani . Yoksa çok ekonomik davransak rtx3070 i millet bin dolara falan topluyor

Hocam yaklaşık 7-8 senedir 950m li kıçı kırık 720p ekrana bakıyorum . Resimden çıkardığım kadarıyla yaşlar az çok yakın olduğunu düşünüyorum ; Ele az biraz toplu para geçince insan heves ettiği şeyi uzun vadeli bir şekilde kullanmak için almak istiyorum . Bende bu sistemi dizdiğim zaman en az 4-5 yıl , ufak değişikliklerle 7 yıla kadar götürecek ferah - ayar kısma derdi olmayan bir şey toplamak istiyorum amaç budur yani . Yoksa çok ekonomik davransak rtx3070 i millet bin dolara falan topluyor
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/591JFNS6
+3070+monitör.

Bakin hocam mesela bu sistem çok güzel olur sizede epey bir süre gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta anakartı farkli siteden alıp 400 tl daha ucuza alabilirsin
Hatta parçalari internetten toplayip 1000 tl civari daha ucuza alabilirsiniz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta anakartı farkli siteden alıp 400 TL daha ucuza alabilirsin
Hatta parçalari internetten toplayip 1000 TL civari daha ucuza alabilirsiniz

Hocam belirttiğiniz monitörün renk
Biliyorum sıvı ve hava soğutma konusundan anlamadığım için boş bıraktım.
Ama biraz tasarruf yapılırsa 9500 e hepsi hallolur.
Sıkıntı şurda başlıyor değerli hocalarım ortalama intelli " çok güçlü , çok kaslı " bir sistemi 9 bine toplarsak +5 bin tl ile 14 bin , monitörsüz oluyor . Oyunlarda +100fps fps almayı amaçlıyorum , 10700k bana fazla geliyor sanki yoksa bana mı öyle geliyor şu an arada kaldım malesef 🙁

Hocam belirttiğiniz monitörün renk

Sıkıntı şurda başlıyor değerli hocalarım ortalama intelli " çok güçlü , çok kaslı " bir sistemi 9 bine toplarsak +5 bin TL ile 14 bin , monitörsüz oluyor . Oyunlarda +100fps fps almayı amaçlıyorum , 10700k bana fazla geliyor sanki yoksa bana mı öyle geliyor şu an arada kaldım malesef 🙁
Hocam iyide r5 3600 alsanız darboğaz olacak.
Ya r7 3700x falan bakacaksınız ya da intele yönelmelisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri