RTX 3070 ve 3080'den Son Bilgiler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yav hocam boşver. Çirkef işte başka lafa gerek yok.
O senin çirkefliğin ki baksana en ufak bir eksiklikte laf atıyorsun millete. Bırak işine bak. Bu işi tecrübe etmiş birisiyim, editörlük yaptım daha önce. Ben insanların eksiklerini söylüyorum, bu işi daha önce yapmışım zaten neyin çirkefliği? Şu an senin yaptığın çirkeflik. Gerçekten çok boş şu an bu muhabbetler.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Konular kişisel tartışma alanı değil arkadaşlar. Fakat içerik alıntıysa kaynak belirtmek zorundasınız ona göre.

O senin çirkefliğin ki baksana en ufak bir eksiklikte laf atıyorsun millete. Bırak işine bak. Bu işi tecrübe etmiş birisiyim, editörlük yaptım daha önce. Ben insanların eksiklerini söylüyorum, bu işi daha önce yapmışım zaten neyin çirkefliği? Şu an senin yaptığın çirkeflik. Gerçekten çok boş şu an bu muhabbetler.
Tamam sen süpersin. Tamam sen çok iyisin.

Şu anda insanların eksik yanlarını söylemiyor ya da yapıcı eleştiri yapmıyorsun sen zorla bir eksik oluşturmaya çalışıyorsun ne güzel yazmışız hepimiz alıntılasak kaynak göstermemiz gerektiğini biz de biliyoruz ilkokulda öğretiyorlar. Sen de alıntılamamış kaynak göstermemişsin biz de alintilamadik demek ki ortada bir sorun yok zorlama kardeşim lütfen eline bir şey geçmiyor kapatalım bu konuyu.

Tamam sen süpersin. Tamam sen çok iyisin.
Hala aynı yerdeyiz, ya ben kendimi övmüyorum ki. Siz gerçekten yanlış anlamışsınız. Ben insanların eksiklerini görünce sadece öneri veriyorum. Gerçekten yazık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda insanların eksik yanlarını söylemiyor ya da yapıcı eleştiri yapmıyorsun sen zorla bir eksik oluşturmaya çalışıyorsun ne güzel yazmışız hepimiz alıntılasak kaynak göstermemiz gerektiğini biz de biliyoruz ilkokulda öğretiyorlar. Sen de alıntılamamış kaynak göstermemişsin biz de alintilamadik demek ki ortada bir sorun yok zorlama kardeşim lütfen eline bir şey geçmiyor kapatalım bu konuyu.
Kardeşim, ben zorla eksik göstermedim ki.
Peki sen bu verileri nereden elde ettin? Sonuçta sen de internete başvurdun. Kalkıp da o GPU'yu alacak halin yok ya. Sizin gibileri görünce tek üzülüyorum, başka bir düşüncem yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,165
Üyeler
184,112
Son üye
betabeyaz
Geri