Hocam bende asus var çok iyi sıcaklığı 60 larda max bence asus al ama iyice araştır derimSapphire mi yoksa asus mu hocam
Hocam bende asus var çok iyi sıcaklığı 60 larda max bence asus al ama iyice araştır derimSapphire mi yoksa asus mu hocam
Vade farkı var hocam dediğim gibievet site güvenilir markada iyi bir marka
Benimde aklımda asus var hocam.Hocam bende asus var çok iyi sıcaklığı 60 larda max bence asus al ama iyice araştır derim
Taksit ile alacağım hocam o yüzden 2. El alamıyorum.hocam sahibinden sıfır kart düşünür müsünüz uygun kartlar var
bu olabilir ise bunu alın hocam o zamanVade farkı var hocam dediğim gibi
Param güvende den alabilirsin taksit ile 12 aya kadar.Taksit ile alacağım hocam o yüzden 2. El alamıyorum.
Rtx 3060 ti kullanıyorum memnunumHocam bir başka konuyu inceledim herkes rx 6700xt diyordu ve youtubede ki inceleme videolarında da rx 6700xt geçiyor. Ama nvidia almakta istiyorum driverlar ile uğraşmamak için kararsızım.
3060ti gereksiz pahalı bence hocam. Seçeneklerin arasında değil yani.Rtx 3060 ti kullanıyorum memnunum
Asus rx 6700xt al geç 8 gb ekran kartı yetmicek 1.53060ti gereksiz pahalı bence hocam. Seçeneklerin arasında değil yani.
Ndivia al geç AMDden uzak dur3060ti gereksiz pahalı bence hocam. Seçeneklerin arasında değil yani.
hocam arada çok fazla fark var yoksa bende istemiyorum amd almak. Yaklaşık 1 senedir amd kullanan bir arkadaşım var memnun olduğunu söyledi o yüzden alıyorum.Ndivia al geç AMDden uzak dur