RTX 3090 / 2X RTX 3080 / RTX 3070 / RTX 3060 Ti / RX 6900 XT / RX 6800 XT Ethereum Kazım Performansı

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
43,006
Dostlarım meraklılarına güncel durumu paylaşmak istiyorum. Total 7 ekran kartı ile kazım gerçekleştiriyorum, kartlar başlıktaki gibidir. Bu kazım sonucu elde ettiğim Hash performansı aşağıdaki gibidir.

Tüm kartlara +1100MHz bellek frekans arttırımı ve under voltage uyguladım. Total bu 7 kartın performansı 578 MH/s değerine ulaştı. Total güç tüketimi ise 1200W.

ETH.jpg

Son düzenleme:
Dostlarım meraklılarına güncel durumu paylaşmak istiyorum. Total 7 ekran kartı ile kazım gerçekleştiriyorum, kartlar başlıktaki gibidir. Bu kazım sonucu elde ettiğim Hash performansı aşağıdaki gibidir.

Tüm kartlara +1100MHz bellek frekans arttırımı ve under voltage uyguladım. Total bu 7 kartın 578 MH/s oldu. Total güç tüketimi ise 1200W.

Alıntıyı görüntüle
Guzel degerler

Tüm kartlara +1100MHz bellek frekans arttırımı ve under voltage uyguladım. Total bu 7 kartın 578 MH/s oldu. Total güç tüketimi ise 1200W.

Alıntıyı görüntüle
Maşallah,

1 sorum var, Vega 8 ile mining yapılır mı? Yapacağımdan değil soruyorum sadece. BIOS'tan VRAM versek?

578 mh/s öff baya iyi he

Değerler güzel görünüyor sentetik ayarlar ile toplayıp editleyeyim farka bakalım mh olarak .

Alıntıyı görüntüle
iyi mi peki bu sonuçlar?
Pek anlamam bu kazım işlerinden

10 x rtx 3090 ekran kartından mükemmel değerler elde edilebilir.
170 bin tl.

elektrik faturasına değmez bence en az 15 kart lazım abi
Şuanki tabloya göre ve ETH değerini baz aldığımda;
Aylık elektrik masrafım 650 TL
Aylık ETH kazancım ise 7000 TL
Aylık net kâr 6350 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,121
Üyeler