tunahangenç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,301
kendiniz mi montajlıcaksınız?e
evet anakart ve işlemci.
kendiniz mi montajlıcaksınız?e
evet anakart ve işlemci.
11. nesil Intel işlemcileri görüp sonra karar vereceğim hocam.Bence işlemci olarak 5950X güzel gider.
Adamdaki sabır'a bak, daha hiçbirinin jelatinini bile açmamış.![]()
Evet hocam montaj konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum gerekirse burada yazarım takıldığım noktada.kendiniz mi montajlıcaksınız?
hocam yeni nesil sistemlerin montajları bence diğerlerine göre daha kolay oluyor zorlancağınızı düşünmüyorum11. nesil Intel işlemcileri görüp sonra karar vereceğim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam montaj konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum gerekirse burada yazarım takıldığım noktada.
Evet bencede öyle takılırsam fan kablo bağlantılarında falan takılırım sanırım.hocam yeni nesil sistemlerin montajları bence diğerlerine göre daha kolay oluyor zorlancağınızı düşünmüyorum
Sağolun size de hayırlı olsun kardeşime 1660 superli sistem almıştım çok memnun kaldık.hayırlı olsun bizde 1660s alacağız inşallah
ekmek banayım
ekmek banayım
mousepadiniz neEvet bencede öyle takılırsam fan kablo bağlantılarında falan takılırım sanırım.
Sağolun size de hayırlı olsun kardeşime 1660 superli sistem almıştım çok memnun kaldık.
Evde logitech’in mousepadi vardı standart kare gibi olan ama kararsızım bu uzun klavyenin altınada girenlerden alabilirim.mousepadiniz ne
Alacaksan qck prism xl öneririmEvde logitech’in mousepadi vardı standart kare gibi olan ama kararsızım bu uzun klavyenin altınada girenlerden alabilirim.
Baktım güzelmiş ama logitech alırım alırsam hocam ekipmanların tamamen logitech.Alacaksan qck prism xl öneririm
g840 ozamanBaktım güzelmiş ama logitech alırım alırsam hocam ekipmanların tamamen logitech.
Evet benim düşündüğüm mousepadde tam olarak bu büyük ihtimal alacağım zaten.g840 ozaman