İndirimavcısı25
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Keske Biraz daha erken gelseydinOyuncak anahtarlık falandır bu ya.![]()
Keske Biraz daha erken gelseydinOyuncak anahtarlık falandır bu ya.![]()
anladıgım kadarıyla yetısemedıgın ıcın alanları boklamaya geldınLinkteki ürünün açıklamasında ki GPU saat hızı orijinal ile aynı değil % 50 ihtimal ile sahte ürün yani içinde GT 730 var
iyi olsun olmasın kendı pcin iyi olmasıyla ne alakası var dostum bu fıyata eğer doğruysa kım almak istemez mantıksız mantıksız yorum yapmaKral kendi PC im gayet iyi
Satıcı amazon değil, amazon diğer satıcıların ne yaptığına karışamaz. He sipariş sonrası dolandırma olursa el atar elbetteamazonda cakma urun satılabılcegını hıc dusunmuyorum amazona kendımden fazla guvenıyorum
Fark etmez, mutlaka gerçekle alakasız ya da gönderim olmaz. O fiyata imkansız bi' şey.Keske Biraz daha erken gelseydin
Ürün 1980mhz açıklamaya 980 girilmiş. Hadi onu geçtim ürün zaten gönderilmez. Soğutucu bloğu bile 5000tl eder.Linkteki ürünün açıklamasında ki GPU saat hızı orijinal ile aynı değil % 50 ihtimal ile sahte ürün yani içinde GT 730 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyler geciktim kusura bakmayın
Kral bu işi biliyorsunSatıcı amazon değil, amazon diğer satıcıların ne yaptığına karışamaz. He sipariş sonrası dolandırma olursa el atar elbette
Tamam zaten adam sana onu sormamış git trendyola hepsiburadaya bak hepsine teker teker hata olduğunu görüceksin bazılarında sadece amazona özgü değil buKral kendi PC im gayet iyi
DoğruÜrün 1980mhz açıklamaya 980 girilmiş. Hadi onu geçtim ürün zaten gönderilmez. Soğutucu bloğu bile 5000tl eder.