RTX 4060 8GB almayı düşünüyorum tercihimin ne zararı olur bu ekran kartında önerdiğiniz varsa ekran kartı bakabilirim (bu arada CPU Ryzen 7 7700 3.4 Ghz olacak)
bende öyle düşündüm aynı fikirdemiyiz merak ettim teşekkürlerdeğil. ayrıca o işlemci çok yüksek seviye ekran kartına göre
benim desktop olacak ama laptop'da 3060 6GB kullanıyorum şuan performans olarak işimi görüyor3080 veya 70 12GB almak daha mantıklı ben laptop aldığım için 4gb vram eyvallah ettim fakat masaüstünde en az 12GB olması gerekiyor.
haklısın sanırım bende bunu düşünmüştüm teşekkür ederimİşlemcin güçlü. 4060 Ti 16 GB veya 4070 bakabilirsin. 4060 biraz zayıf kalıyor ve 8 GB.
40K'ya kadar çıkabilirimBütçen nedir ? Yani daha iyisini alabiliyorsan daha iyisini al tabii işlemcin yüksek.
bende öyle düşündüm aynı fikirdemiyiz merak ettim teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
benim desktop olacak ama laptop'da 3060 6GB kullanıyorum şuan performans olarak işimi görüyor
haklısın sanırım bende bunu düşünmüştüm teşekkür ederim
40K'ya kadar çıkabilirim
Amd istemezsin diye önermeyeceğim.RTX 4060 8GB almayı düşünüyorum tercihimin ne zararı olur bu ekran kartında önerdiğiniz varsa ekran kartı bakabilirim (bu arada CPU Ryzen 7 7700 3.4 Ghz olacak)