RTX 4060 8GB almak mantıklı mı?

<koba />

80+
Reaksiyon skoru
1
RTX 4060 8GB almayı düşünüyorum tercihimin ne zararı olur bu ekran kartında önerdiğiniz varsa ekran kartı bakabilirim (bu arada CPU Ryzen 7 7700 3.4 Ghz olacak)

değil. ayrıca o işlemci çok yüksek seviye ekran kartına göre

3080 veya 70 12GB almak daha mantıklı ben laptop aldığım için 4gb vram eyvallah ettim fakat masaüstünde en az 12GB olması gerekiyor.

İşlemcin güçlü. 4060 Ti 16 GB veya 4070 bakabilirsin. 4060 biraz zayıf kalıyor ve 8 GB.

RTX 4060 8GB almayı düşünüyorum tercihimin ne zararı olur bu ekran kartında önerdiğiniz varsa ekran kartı bakabilirim (bu arada CPU Ryzen 7 7700 3.4 Ghz olacak)

Bütçen nedir ? Yani daha iyisini alabiliyorsan daha iyisini al tabii işlemcin yüksek.

değil. ayrıca o işlemci çok yüksek seviye ekran kartına göre
bende öyle düşündüm aynı fikirdemiyiz merak ettim teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3080 veya 70 12GB almak daha mantıklı ben laptop aldığım için 4gb vram eyvallah ettim fakat masaüstünde en az 12GB olması gerekiyor.
benim desktop olacak ama laptop'da 3060 6GB kullanıyorum şuan performans olarak işimi görüyor

İşlemcin güçlü. 4060 Ti 16 GB veya 4070 bakabilirsin. 4060 biraz zayıf kalıyor ve 8 GB.
haklısın sanırım bende bunu düşünmüştüm teşekkür ederim

Bütçen nedir ? Yani daha iyisini alabiliyorsan daha iyisini al tabii işlemcin yüksek.
40K'ya kadar çıkabilirim

bende öyle düşündüm aynı fikirdemiyiz merak ettim teşekkürler

benim desktop olacak ama laptop'da 3060 6GB kullanıyorum şuan performans olarak işimi görüyor

haklısın sanırım bende bunu düşünmüştüm teşekkür ederim

40K'ya kadar çıkabilirim

Bu bütçe sadece ekran kartı için mi ?

Amd istemezsin diye önermeyeceğim.

4000 serisi alacaksan min 4070 al.
İkinci el düşünürsen 3090 yada 3080, 3080ti filan çek.
Daha düşüklerini alma.

anladım teşekkür ederim 4070'e bir bakayım ikinci el güvenmiyorum kanka sıfır alma taraftarıyım genelede de 3080'laptop var bende ama desktop yerini tutumuyor maalesef ama yinede o işimi görüyor da desktop için alacağım Amd almak isterim doğrusu fakat inovasyon olarak pazarı NVİDİA dağıtıyor driver sorunu çıkarsa uğraşmamak için Amd demedim yoksa ben Amd tercih ederim normalde

Geri