Neler Yeni

RTX 4060 LAPTOP ÖNERİSİ

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerim akyol
Bütçe
40000
Beyler 40 bin tl civarı kadar çok uçmadan RTX 4060 ekran kartlı laptop bakıyorum fakat hangisini araştırsam kötülenmiş olarak görüyorum. Tam karar vereceğim başka bir şey çıkıyor. Mesela victus alacaktım araştırınca hall sensör sorunu olduğunu öğrendim. Yani sizden öneri istiyorum. Şunu al kafan rahat olsun, şunu al ben kullanıyorum çok memnunum tarzı. Gerçekten almak istiyorum fakat karar veremiyorum. Bir laptopa da iyi deyin de alalım artık ya :D

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Yunus Emre Uzun
Beyler 40 bin tl civarı kadar çok uçmadan RTX 4060 ekran kartlı laptop bakıyorum fakat hangisini araştırsam kötülenmiş olarak görüyorum. Tam karar vereceğim başka bir şey çıkıyor. Mesela victus alacaktım araştırınca hall sensör sorunu olduğunu öğrendim. Yani sizden öneri istiyorum. Şunu al kafan rahat olsun, şunu al ben kullanıyorum çok memnunum tarzı. Gerçekten almak istiyorum fakat karar veremiyorum. Bir laptopa da iyi deyin de alalım artık ya :D
Hocam bulduğunuz modelleri laptoparşivi.com a yazın ekran kartının kaç watt olduğunu görürsünüz 100w altını tercih etmeyin

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kerim akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam laptop çok güzel fakat sıcaklığı oyunlarda 90 dereceye kadar çıkıyormuş. Genel olarak soğuk çalışan TUF yok gibi bir şey zaten.

ekrem imaro

80+ Bronze

ekrem imaro

80+ Bronze

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
yine pahalıya almışsınız,iade edebiliyorsanız edin bence.
Çok baktım bu fiyatlara böyle var hep neyi kötüki fiyat olarak tek 4060 olsa harbi daha güzel olurdu o konuda haklısınız derseniz

ekrem imaro

80+ Bronze
Çok baktım bu fiyatlara böyle var hep neyi kötüki fiyat olarak tek 4060 olsa harbi daha güzel olurdu o konuda haklısınız derseniz
vatandan almak için mi bu fiyatı ödediniz yoksa öyle mi denk geldi anlamadım ama 41 bine daha iyisi var.

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes
Top Bottom