Neler Yeni

RTX 4060 Laptopta hangi testleri görmek istersiniz?

RoXaRy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ercan demir
Hocam bende blender testi ve rdr2 tarzı AAA bir tane oyun testi görsem yeterli olur. Sıcaklık değerleri ve fps değerleriyle beraber. Ayrıca genel olarak kasa kalitesinden bahsedebilirsin. Birde sizden ricam @HmzaY nin bahsettiği batarya yetmeme durumu vs ne durumda onunla ilgilide bilgilendirirsen sevinirim. Son olarak kişisel tecrübe olarak tabi bu durum kişiden kişiye değişecektir ama ekran boyutu oyun oynarken size küçük geliyor mu yoksa yeterli mi onla ilgilide bi geri dönüş yaparsan sevinirim. 16 inç benim için biraz küçük gibide :D

Bu arada pc elinize ulaştı mı ne zaman geliyor :D

En İyi Cevap
3
Hocam bende blender testi ve rdr2 tarzı AAA bir tane oyun testi görsem yeterli olur. Sıcaklık değerleri ve fps değerleriyle beraber. Ayrıca genel olarak kasa kalitesinden bahsedebilirsin. Birde sizden ricam @HmzaY nin bahsettiği batarya yetmeme durumu vs ne durumda onunla ilgilide bilgilendirirsen sevinirim. Son olarak kişisel tecrübe olarak tabi bu durum kişiden kişiye değişecektir ama ekran boyutu oyun oynarken size küçük geliyor mu yoksa yeterli mi onla ilgilide bi geri dönüş yaparsan sevinirim. 16 inç benim için biraz küçük gibide :D

Bu arada pc elinize ulaştı mı ne zaman geliyor :D
Yarın gelecek umarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur Gönüllü
Selamlar bildiğiniz gibi Asus Rog Strix G16 aldım. Daha yeni olduğu ve bilgi eksikliği olduğu için sizlere yardımcı olması açısından bir rehber hazırlamayı düşünüyorum ancak rehberde hangi testleri yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yok. Sizlerde hangi testlerin olması gerektiği konusunda yardım istiyorum. Yorumlarda istenen testleri de ilk mesaja ekleyeceğim.

Yapılacak Testler:
  1. cinebench r23
Hocam kullandığınız modelden memnun musunuz? Bende 4070lisini almayı planlıyorum da

En İyi Cevap
3
Hocam kullandığınız modelden memnun musunuz? Bende 4070lisini almayı planlıyorum da
Oldukça memnunum ancak fiyatına göre tercih yapın bazen fiyatı anlamsız yüksek olabiliyor.

En İyi Cevap
3
Maalesef 4070 lerin fiyatı şuan 44k civarında ederi bu mudur, stok yenilenince tekrar düşer mi bilmiyorum. Sizin fikriniz nedir?
Yani bekleseniz biraz daha düşer ancak Türkiye'de beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur Gönüllü
Yani bekleseniz biraz daha düşer ancak Türkiye'de beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum.
Haklısınız öyle büyük değişkenlikler var ki. Konudaki akışı incelediğimde bazı arkadaşlar yüksek performans gerektiren oyunlarda, adaptör gücünün yetemeyebileceğini şarj olurken batarya da azalma olabileceğini tartışmış. Böyle bir durum yaşadınız mı?

En İyi Cevap
3
Haklısınız öyle büyük değişkenlikler var ki. Konudaki akışı incelediğimde bazı arkadaşlar yüksek performans gerektiren oyunlarda, adaptör gücünün yetemeyebileceğini şarj olurken batarya da azalma olabileceğini tartışmış. Böyle bir durum yaşadınız mı?
Hocam o konularda bende vardım, o konuya açıklık getirildi. Yeni nesil kartlar bilerek o gücü çekmiyor 100W da olsa 140W da olsa aynı performansı veriyor dolayısıyla çekmiyor. 3000 serisi zephyrus olan modelde var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur Gönüllü
Teşekkür ederim hocam, işlemci konusundaki memnuniyetiniz nedir?

Top Bottom